- Rosenborg vinner med minst ti poeng

Foto: Geir Otto Johansen (Scanpix)

Odd-trener Dag Eilev Fagermo har liten tro på Vålerengas unggutter.

19.07.10 10:01

ROSENBORG - ODD GRENLAND 1-1:

LERKENDAL (Nettavisen): Martin Andresens Vålerenga har funnet storformen denne sommeren og har fire seire på rad. Lørdag valset de over Kongsvinger med hele 5-2. Det fikk Kongsvinger-keeper Thomas Myhre til å utrope Vålerenga til gullfavoritter.

Søndag klarte Odd 1-1 borte mot Rosenborg på Lerkendal, og sørget med det for en ekstra tett gullkamp i Tippeligaen. Kun tre poeng skiller nå serielederen fra Trondheim og ungguttene i hovedstaden. Men til tross for at Dag Eilev Fagermos Odd-lag, som tapte for Vålerenga på hjemmebane på torsdag, satte kjepper i hjulene for Rosenborg-maskineriet, er Fagermo klokkeklar på hvem som vinner Tippeligaen.

- Rosenborg vinner Tippeligaen med minst ti poeng. Garantert.

EKSPERTER: - Sølv en seier for Vålerenga

- Et mye bedre lag
Det er sterke ord fra Odd-treneren, men han har liten tro på at Martin Andresens unggutter kan true giganten fra Trøndelag.

- Vålerenga vinner mot oss etter å ha vært gode i ti minutter. Rosenborg er et mye bedre lag, derfor vinner de. Vålerenga er gode nå, men det holder nok ikke helt inn, sier Fagermo til Nettavisen.

Han får støtte fra sin kaptein, Morten Fevang. Han mener Rosenborgs stabilitet og tyngde vil være avgjørende i gullkampen.

- Du merker at Rosenborg er gjennomsyra av farlige spillere. De er farlige hver gang de kommer fremover og de kan alltid score mål, sier Fevang til Nettavisen.

Han mener at Vålerenga er gode nå, men at utover høsten vil Rosenborgs stabilitet gjøre seg gjeldende.

- Vålerenga kan være gode i perioder, men Rosenborg er langt mer stabile. Det blir det som avgjør.

- For dårlig
Men skal Rosenborg vinne med den marginen Fagermo tror, må effektiviteten opp. Trønderne hadde nemlig flere gode muligheter til å ta hjem seieren i sluttminuttene mot Odd. Men serielederen klarte ikke å overliste Arni Gautur Arason i Odd-buret.

- Uttellingen er for dårlig. De siste ti minuttene har vi vel tre store sjanser, men uten uttelling, sier Nils Arne Eggen til Nettavisen.

Han erkjenner imidlertid at 1-1 var et greit resultat.

- Vi var vel litt uheldige, men vi kan ikke si noe på resultatet. Vi klarte ikke å omette sjansene i mål, avslutter Eggen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.