RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Rösler la seg flat

Foto: TV 2 web-TV / FXTV
Sist oppdatert:
LSK-trener Uwe Rösler ringte torsdag Ham-Kams Tom Jacobsen for å beklage deler av bråket på Briskeby onsdag kveld.

Midt i 2. omgang i kampen som LSK vant 2-1, startet bråket. Lillestrøm-trener Uwe Rösler tok en ball så fort den hadde passert sidelinjen. Ham-Kams Steve Cooreman forfulgte ballen og de to var nær ved å brake sammen. Det kunne endt i en stygg kollisjon.

Det fikk Tom Jacobsen til å se rødt.

Han løp flere skritt mot Rösler og brukte kropp og fingrer for å vise hva han mente om LSK-trenerens opptreden. Etter kampen nektet så Rösler å takke Jacobsen for kampen. Han viste tydelig hva han mente om Jacobsens fingerbruk, og det hele endte i et realt munnhuggeri - rett foran publikum på den ene tribunen.

Ringte Jacobsen
Torsdag morgen ringte, ifølge Jacobsen, så Rösler for å beklage seg.

- Jeg klikket fullstendig på den ene situasjonen fordi han kunne ødelagt spilleren vår. Det var Cooreman jeg ville beskytte. Rösler nektet onsdag kveld for at han var utenfor sin sone da han tok ballen. Etter å ha sett tv-bildene legger han seg langflat på det. Han fortalte saklig at han forstod min reaksjon etter å ha sett TV-bildene. Det godtok jeg. Nå er denne saken helt død fra min side, sier Tom Jacobsen til TV 2 Nettavisen.

Jacobsen sa onsdag kveld til TV 2 Nettavisen at han ville reagert på samme måte hvis det skjedde igjen. Fordi han ville beskytte spilleren.

Rösler skal torsdag også ha beklaget opptrinnet internt.

- Vi vil være gode ambassadærer for klubben og norsk fotball, men aksepterer at i kampens hete kan ting bli voldsomme. Jeg registrerer at trenerne var ferdig med dette da kampen var over, og jeg pratet med uwe i dag. Han beklager at en situasjoner som dette oppstår, og vil at fokus skal være på laget. Dessverre kan ting som dette være en del av dramaturgien i en kamp, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft.

- Unødvendig og ikke ønskelig
Ham-Kam-direktør Truls Haakonsen er enig i at det er uakseptabelt at man viser fingeren til hverandre.

- Det er ikke akseptabelt, nei. Men det er mye som skjer rundt en fotballkamp som man godt kunne vært foruten. Budskapet må være at dette er unødvendig og ikke ønskelig, men mer tid enn det vil vi ikke bruke på dette, sier han.

Uwe Rösler har ikke vært tilgjengelig for en kommentar torsdag.

Les også:Nektet å takke for kampen
Les også:Dommeren innrømmet feil

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere