RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Roy Keane snakker bare piss

Sist oppdatert:
En av irens største forkjempere er oppgitt.

Som spiller var Keane kjent som kanskje den mest frittalende av alle spillere. Han sa alltid klart fra om hvordan ting burde være, og tok som regel alle andre veier enn det som var ventet av ham.

Eamon Dunphy, som skrev Keanes mye roste biografi og alltid har forsvart iren, er imidlertid oppgitt over hva som har skjedd med manager Roy Keane.

- Jeg kjenner Roy godt, og vet hvor mye han hatet alle frasene managere lirte av seg i tide og utide. Han hatet alt pisspratet, sier Dunphy - nå fotballekspert på irsk TV.

- Men nå holder han selv de samme pressekonferansene hver eneste uke. Han er selv blitt en av dem han pleide å hate. Det er ganske spesielt. Han er en intelligent fyr og et fantastisk menneske, men han er blitt en del av hele Premier League-greia. Det er trist å se ham prate piss. Men sånt kan skje, fortsetter han.

Uansett hvor kjedelig han skal ha blitt, så har Keane i alle fall hatt suksess som manager. Han ledet Sunderland til et utrolig opprykk i sin første sesong som manager, og laget ligger på 14. plass i Premier League så langt i sesongen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere