*Nettavisen* Sport.

- Royal League bør begraves

Flere og flere er skeptiske til nyskapingen Royal League. Den svenske kommentatoren Lasse Anrell mener ligaen bør begraves.

04.10.04 12:56

- Royal League er den dummeste ideen som noensinne er oppfunnet på denne breddegraden, skriver den anerkjente sportskommentatoren.

Selv om alle toppklubbene i Norden offisielt støtter den nordiske serien - som skal spilles i vinterhalvåret, er det ingen tvil om at både spillere og andre er skeptiske.

Frode Johnsen uttalte blant annet til Ekstrabladet før helgen at Royal League er uinteressant for Rosenborg så lenge laget er med i Champions League.

Sportbladets Lasse Anrell er helt enig med Johnsen.

«Royal League burde graves ned i en våt, leirete åker, så langt fra allfarvei som det overhodet er mulig gjøre det. De skal nemlig spille på senhøsten. Start 11. november. Den begynner når allsvenskan er slutt, og allerede der burde alle varslingslys, semaforer og fyrlykter stå på konstant blink», skriver Anrell.

- Jeg tror de fleste vil synke inn i den dvalen som høsten og vinteren innebærer. Dette er tiden for å bygge nye forventninger og mentale korthus av følelsen av at i år kommer virkelig mitt lag til å ha en sjanse.

- Men å tenne på Royal League med Odd Grenland eller Stabæk - nei, neppe, skriver Anrell.

Har Anrell rett? Diskuter Royal League her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.