RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TATT: Russiske Alexander Loginov (bildet) og ukrainske Sergei Sednev skal være synderne.
TATT: Russiske Alexander Loginov (bildet) og ukrainske Sergei Sednev skal være synderne. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

- Russer og ukrainer dopingtatt

Sist oppdatert:
Russiske Alexander Loginov og ukrainske Sergei Sednev skal være synderne.

Sergei Sednev fra Ukraina og Alexander Loginov fra Russland er de to skiskytterne IBU vil navngi som dopingtatte, melder TV 2.

President Anders Besseberg i Det internasjonale skiskytterforbundet fortalte lørdag at analyse av gamle dopingprøver med nye metoder har ført til positive resultater som vil bli offentliggjort kommende uke.

Søndag utdypet han at de er to utøvere som har testet positivt, og at begge er suspendert fra konkurranser.

Loginov er allerede blitt navngitt som dopingtatt av eget lands forbund. Det skjedde i november. Sednev er ifølge TV 2 den andre dopingtatte.

Det får kanalen opplyst fra en sentral kilde i skiskyttermiljøet, og en ukrainsk lagleder som ikke ønsker å bli navngitt bekrefter opplysningen.

Sednev opplyste etter verdenscuprennene i Pokljuka i desember at han hadde besluttet å legge opp. Det begrunnet han med manglende motivasjon som følge av dårlige resultater. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere