*Nettavisen* Sport.

- Russerne er ikke umulige

Foto: (Terje Bendiksen/Scanpix)

Det ble russisk dobbeltseier på kvinnenes skiskyttersprint. Linda Tjørhom var en av tre norske blant de ti beste, og hun vil ikke være med på at russerne er "umulige".

14.01.05 19:40

- Russerne har vært gode lenge, og de fortsetter å være det. Men de er ikke umulige, de var ikke på pallen engang sist, sier Linda Tjørhom til TV 2 Nettavisen etter skiskyttersprinten i Ruhpolding.

Tjørhom slet mot slutten, men gikk allikevel inn til en finfin 7. plass. Med Gro Istad-Kristiansen på 6. plass og Tora Berger på 10. plass, viste Norge dermed gryende VM-form med tre løpere blant de ti beste.

- I VM er det alltid mange bra løpere som er i sin beste form. Det blir tøft, men jeg er optimistisk, sier Tjørhom, som tror på avansement på jaktstarten søndag.

Den russiske superduoen Svetlana Chernousova og Olga Pyleva delte verdenscupseieren fredag. Begge kom inn på tiden 24.45.6. Istad-Kristiansen var bare 18 sekunder bak.

Tyske Martina Glagow ble nummer tre. Ann Kristin Flatland gikk inn til en 26. plass. Øvrige norske: Kari Eie Henneseid (52. plass) og Liv Kjersti Eikeland (62. plass).

Med dagens delte seier tok for øvrig Olga Pyleva over den gule ledertrøya i verdenscupsammendraget. Resultatenene fra dagens renn ser du her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.