RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ruud er bare utrolig

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson kunne ikke få fullrost Ruud van Nistelrooy nok etter gårsdagens fire mål mot Sparta Praha.

Ferguson mener nederlenderen hører hjemme blant Europas aller beste spillere gjennom tidene.

35 mål
Van Nistelrooy har scoret utrolige 35 mål på 36 kamper i Europa for United nå, og gårsdagens målorgie fra målmaskinen var et perfekt svar på tiltale. Før kampen snakket nemlig Ferguson om hvor viktig det var at spissene hans snart begynte å score igjen, etter en heller svak start på sesongen.

Etter kampen var det en annen tone fra skotten.

- Ruud – han er bare utrolig. Han er definitivt den beste og mest kliniske avslutteren vi har hatt på Old Trafford. Du håper at alle sjanser vil havne hos ham, sa Ferguson.

Ferguson tror ikke det er tilfeldig at van Nistelrooy leverer varene når det er snakk om Champions League-kamper.

Elsker Europa
- Alle de største spissene elsket Europa. Hvis du går tilbake og ser på Cruyff, Di Stefano, Gerd Muller – fotball i Europa var en plattform for dem, og jeg tror det er det samme med Ruud. Han elsker å spille i Europa, fortsatte United-manageren.

Seieren onsdag kveld betyr at United er klare for neste fase i Champions League-turneringen, dersom de slår Lyon 23. november. Franskmennene er allerede klare. Kampen blir Fergusons 1.000. opptreden som manager for United.

- Vi ønsker ikke å reise til Fenerbahce og være avhengige av minst uavgjort. Glem det. Vi går for seier mot Lyon, lovte Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere