- Ruud og Ronaldo i heftig krangel

Cristiano Ronaldo og Ruud van Nistelrooy braket sammen i en heftig verbal krangel under mandagens Manchester United-trening.

17.01.06 09:24

Stemningen i Manchester United er ikke på topp om dagen. I helgen tapte rødtrøyene 1-3 for byrival Manchester City.

Mandag kokte det fullstendig over for superstjernene Ruud van Nistelrooy og Cristiano Ronaldo på trening. United-stjernene utvekslet noen lite hyggelige gloser før de braket sammen, skriver The Sun.

Flere av lagkameratene måtte gå i mellom og skille kamphanene for å hindre et større slagsmål, hevder avisen. Van Nistelrooy og Ronaldo skal omsider ha roet seg, og treningen kunne fortsette.

Ikke første gang
Det er ikke første gang verken Ruud van Nistelrooy eller Cristiano Ronaldo havner i bråk med lagkamerater. Midt i 0-0-kampen mot Blackburn i april i fjor havnet van Nistelrooy i krangel med den daværende United-kapteinen Roy Keane. Publikum trodde nesten ikke sine egne øyne da lagets to største stjerner ga blaffen i spillet og hamret løs på hverandre i mange sekunder.

På sidelinjen sto selv United-manager Alex Ferguson og stirret vantro foran seg, viste TV-bildene.

Etter oppgjøret mot Fulham i fjor svartnet det for Alan Smith. Smith skal ha brukt lite hyggelige gloser i sin beskrivelse av Cristiano Ronaldos innsats i 1-1-kampen mot Fulham, og ifølge Sun Sports utviklet det hele seg til en heftig krangel i garderoben - foran sjokkerte lagkamerater.

- Ronaldo er overlegen
En kilde i Manchester United sa etter episoden at flere av de etablerte spillerne begynner å gå mektig lei av Cristiano Ronaldos «overlegne» holdninger.

- En rekke av spillerne i Manchester United begynner å bli veldig lei av Ronaldos oppførsel. Han er en ung spiller som har latt alle lovvordene han har fått for sin innsats gå til hodet på ham. Alan Smith ga i klare ord uttrykk hva han synes om Ronaldo, sa kilden til Sun Sports.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.