RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: AP/SCANPIX)

- Ruud på kant med van Basten

Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy risikerer å værende på benken for Nederland også i fremtiden etter å ha havnet på kant med landslagssjef Marco van Basten.

Van Nistelrooy ble vraket fra startoppstillingen til Nederlands 0-1-nederlag mot Portugal i åttendelsfinalen.

Manchester United-stjernen fikk imidlertid ikke en gang komme innpå som innbytter - og ifølge The Sun er grunnen at spissen har havnet på kant med landslagssjef Marco van Basten.

Protesterte mot vrakingen
Van Nistelrooy skal nemlig ha reagert kraftig på at van Basten vraket ham til fordel for Feyenoord-stjernen Dirk Kuyt i startoppstillingen mot Portugal.

I protest valset van Nistelrooy rundt på fredagens trening «i første gir».

Dette skal van Basten ha likt svært dårlig, og umiddelbart ha gitt United-spissen beskjed om at han ikke kom til å få ett minutts spilletid mot Portugal.

Van Nistelrooy skal imidlertid ha fortsatt sin protest mot vrakingen, og under oppvarmingen mot Portugal vist svært dårlige holdninger overfor sine lagkamerater på benken, hevder The Suns journalist.

Ruud van Nistelrooy, som er havnet på kant med manager Sir Alex Ferguson i Manchester United på grunn av lignende oppførsel, la ikke skjul på sin frustrasjon etter å ha bli plassert på benken for Nederland.

- Smertefullt
- Det var selvsagt smertefullt å ikke være i startoppstillingen. Jeg ville komme innpå og vise mine lagkamerater at jeg kunne bidra med noe. Men nå har jeg lagt inntrykkene fra VM bak meg, og skal begynne å tenke på min fremtid. Jeg tror min situasjon med Manchester United snart vil bli løst, sa van Nistelrooy ifølge Reuters i går kveld.

Sir Alex Ferguson ønsker å selge van Nistelrooy, men så langt har ikke Manchester United meldt om noen konkrete bud på spissen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere