- Ryktene går inn på meg

Foto: (SCANPIX)

Claudio Ranieri innrømmer at alle spekulasjonene rundt hans fremtid som Chelsea-manager plager ham. - Jeg kan ikke planlegge fremtiden min, sier italieneren.

09.03.04 11:54

Tidligere har Ranieri bare trukket på skuldrene og avvist spekulasjonene om at landslagstrener Sven Göran Eriksson kommer til å bli tilbudt jobben hans.

Nå innrømmer imidlertid italieneren at ryktene har gått inn på ham.

- Jeg kan ikke se for langt inn i fremtiden. Hvorfor det er sånn vet dere like godt som meg. Hvis du hver dag må lese at Eriksson er på vei til klubben, hvordan kan du da planlegge fremtiden? Jeg må bare ta en dag av gangen, sier den sympatiske italieneren til BBC.

Chelsea-manageren har et voldsomt press på seg. Det forventes at laget henter hjem trofeer, etter at den styrtrike eieren Roman Abramovich har pøst penger inn i klubben.

- Det vil være et stort nederlag dersom vi ikke vinner noe. Det forventes at vi vinner titler, sa Chelseas toppsjef Peter Kenyon sist måned.

Blåtrøyene er ni poeng etter London-rival Arsenal i serien, og kjemper i realiteten bare om Champions League-pokalen i vår. Klarer ikke Chelsea å ta vare på 1-0-ledelsen når laget møter Stuttgard i kveld, er sesongen langt på vei over.

Et nederlag kan også bety farvel til Claudio Ranieri.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag