*Nettavisen* Sport.

- Så misfornøyd at han lot oss sitte i garderoben alene

IKKE FORNØYD: Petter Thoresen likte ikke det han så av sitt Oilers, og droppet like godt å møte opp til garderobepraten mellom periodene. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Og Petter Thoresens «taktikk» fungerte utmerket.

12.10.14 00:18

STAVANGER - FRISK 3-2:

Stavanger Oilers så lenge ut til å gå på sesongens første hjemmetap i GET-ligaen, men snudde til seier med en knallsterk sluttspurt og troner dermed fortsatt på topp av tabellen.

Gjestene Frisk-Asker utlignet Kristian Forsbergs ledermål gjennom Torstein Nordrum i første periode, og gikk faktisk opp i ledelsen da Petter Kristiansen sto for andre periodes eneste nettkjenning.

Frisk holdt på ledelsen til det gjensto under fire minutter av tredje periode.

Da innså nemlig Oilers alvoret, og to raske scoringer fra Henrik Solberg og Josh Soares snudde kampen på hodet, og dermed kunne Oilers juble for sin sjette strake hjemmeseier.

Misfornøyd Thoresen
Trener Petter Thoresen var alt annet enn fornøyd med hva laget viste i store deler av de to første periodene, og målscorer Henrik Solberg kunne etter kampen fortelle at Thoresen ikke engang var å se i garderoben mellom periodene.

- Nei, han dukket ikke opp i garderoben verken mellom første og andre eller andre og tredje periode. Dette er ikke noe som skjer ofte, og vi skjønte jo at han var misfornøyd med det vi hadde vist. Heldigvis reiste vi oss på slutten og sikret seieren, sier Henrik Solberg til Nettavisen.

Petter Thoresen forteller på ærlig vis at han ikke så noe poeng i ta pausepraten.

- Før kampen ga jeg gutta planen for hvordan vi skulle spille, og når vi ikke holder oss til denne i mer enn ti-tolv minutter, tenker jeg at de får ordne opp på egenhånd. Du kan jo si at det fungerte greit å legge ansvaret over på dem, humrer Thoresen, som gir Frisk mye av æren for at det ble en tøff kamp.

- Det er ikke noe hvem-som-helst vi møter her. Frisk er det gjerrigste laget i serien og de har en trener som virkelig får ut det beste av spillerne sine, skryter Thoresen om trenerkollega Sune Bergmann.

- I tillegg tror jeg at gutta begynner å bli mentalt utladet etter å ha spilt annenhver dag de siste tre ukene, erkjenner Thoresen, som klarer å se det positive i at laget ikke kvalifiserte seg til sluttspillet i Champions Hockey League tidligere denne uka.

Klikk på bildet for å forstørre.

MATCHVINNER: Josh Soares sikret tre poeng til Stavanger Oilers med sin 3-2 scoring like før slutt. Her fra CHL-kampen mot Bern. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Sparta vant Østfold-derbyet
I Østfold-derbyet i Sparta Amfi mellom Sparta og Stjernen var det Sarpsborg-laget som kunne juble for alle tre poengene med 4-3-seier. Dermed fikk Sparta også revansj fra tapet i serieåpningen. Laget holder annenplassen på tabellen, ett poeng bak Stavanger.

Backen Patrick André Bovim ble den store helten for de blå med sine to scoringer i midtperioden. Sparta var i føringen det meste av kampen, men avgjørelsen falt ikke før Mats Weberg fant nettmaskene snaue seks minutter før slutt.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.