RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Saha ute til jul

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds skademareritt i angrepet fortsetter. Nå er trolig spissen Louis Saha ute frem til juletider.

Ifølge BBC Sports frykter Manchester Uniteds medisinske apperat at spissen Saha blir på sidelinjen frem til slutten av desember etter å ha pådratt seg en lei kneskade.

En røntgenundersøkelse viste at Sahas kneskade var mer alvorlig enn først antatt, og den tidligere Fulham-spissen må trolig belage seg på flere måneders hvile fra fotballbanen.

Ikke bekreftet
Det er foreløpig ikke bekreftet hvor lenge franskmannen er ute - men stemmer de første spådommene skaper det garantert hodebry for Manchester Uniteds mektige manager Sir Alex Ferguson.

Ruud van Nistelrooy er ute i minst en måned på grunn av en brokkoperasjon og Ole Gunnar Solskjær kan ikke spille denne sesongen på grunn av en alvorlig kneskade.

Manchester Uniteds nye spiss Alan Smith er nå sammen med Diego Forlan Sir Alex Fergusons eneste tilgjengelige angripere.

Men Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson er likevel ikke bekymret.

- Det stemmer ikke at han er ute helt frem til jul, men det er ikke mulig å sette en tidsfrist for når han er tilbake på førstelaget igjen, sier Sir Alex til klubbens hjemmeside.

Skademareritt
Saha har slitt med skader helt siden overgangen fra Fulham for 150 millioner kroner i januar. 25-åringen har slitt med en akilles-skade som kastet en skygge over hans første seks måneder på Old Trafford.

Sir Alex Ferguson har lenge vært interessert i Evertons stjerneskudd Wayne Rooney, men Manchester United har ikke råd til overgangssummen på mellom 350 og 400 millioner kroner.

Rooney er dessuten langvarig skadet etter å ha brukket foten i Englands oppgjør mot Portugal i Euro 2004 - noe som også setter en stopper for en snarlig overgang for 18-åringen.

Trenger Manchester United å styrke angrepet nå? Si din mening og les hva andre mener i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere