- Sandefjord skal ned

Foto: Thomas Bjørnflaten/Scanpix

- Sandefjord skal ned. De kan ikke få vinne for femte år på rad. Det tåler ikke en Runar-gutt som meg, ler Geir Erlandsen. Han er fornøyd med comebacket i norsk håndball.

20.09.04 21:05

RUNAR - STORD 35-24: - Vi var solide i førsteomgang, og punkterer egentlig kampen da. Vi ledet med ti mål ved pause, forteller Geir Erlandsen (31) etter seieren mot Stord.

Landslagsveteranen, som er tilbake i Norge etter proffspill i utlandet, er spesielt imponert av lagets forsvarsspill. Kun 11 baklengsmål ved pause sier sitt.

- Jeg synes vi var veldig gode i forsvar i dag, og det var vi i sommer også. Vi har slitt litt mer tidligere i høst, men jeg synes vi har funnet tilbake til det gode forsvarsspillet nå.

- Hvordan er det å være tilbake i Norge?

- Det har gått bra. Jeg var veldig spent på å komme tilbake, folk hadde kanskje litt forventninger. Jeg begynner å dra på årene, men det er gøy ennå, fastslår Erlandsen.

- Og ambisjonen er nå å ta gull med Runar?

- Sandefjord skal ikke få vinne for femte år rad. Sandefjord skal ned! konstaterer Erlandsen. - Vi har snakket om å ta medalje. I det ligger både gull, sølv og bronse, legger han til.

En nøkkelkamp kommer allerede i neste runde. Da venter Stavanger på motsatt halvdel.

- Vi må ha to poeng der også. Skal vi henge med, har vi ikke råd til å tape sånne kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.