RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sånn passe frustrert

Sist oppdatert:
Christian Grindheim liker dårlig Vålerengas dårlige sesongstart.

(Klikk på videovinduet for å se alle målene fra den tredje serierunden)

BRANN STADION (Nettavisen): BRANN-VÅLERENGA 4-1:

Tre kamper er spilt, og Vålerenga kan skryte av å ha fått med seg ett fattig poeng. Det gjør VIF-kaptein Christian Grindheim frustrert.

- Etter tre kamper så er jeg sånn passe frustrert. Hvis vi står med ett poeng etter ti kamper, så er jeg nok enda mer frustrert, smiler han tappert til Nettavisen.

- Slipper inn mål på alt
Osloklubben måtte innse at Brann var minst et nummer for stor i søndagens kamp. Ballen rullet hjemmelagets vei og forbi Arni Gautur Arason gang etter gang etter gang etter gang.

- Vi klarer ikke å skape det store og slipper inn mål på alt. Når vi klarer å slutte å slippe inn mål på alle sjanser, så kan vi kanskje begynne å plukke litt poeng, innser Grindheim.

I vinter rundspilte Vålerenga samme motstander på La Manga. Den gangen lot trener Petter Myhre klubbens unggutter slippe løs. På Brann Stadion hadde han byttet ut seks mann fra det oppgjøret, mens Brann hadde åtte av de samme i startoppstillingen.

- Det var en treningsmatch og du kan ikke sammenligne treningskamper og seriekamper. Det går ikke. Men Brann har fått en bra start på sesongen og fått marginene med seg. Vi har ikke det foreløpig, mener Myhre.

- Unggutter på hugget
Grindheim er enig i at kampene ikke kan sammenlignes.

- En treningskamp er en treningskamp. Da slapp vi til mange unggutter som var veldig på hugget og skulle vise seg fram. Og Brann var ikke helt i form da, sier VIF-kapteinen.

Av disse ungguttene var det bare Glenn Roberts som slapp til fra start søndag kveld.

- Glenn Roberts spilte fra start og Mohammed Fellah slapp inn i pausen. Det var i hvert fall flere unggutter enn det var på Brann i dag, forsvarer Myhre seg med.

Lettere enn ventet for Brann
Brann-trener Mons Ivar Mjelde var overrasket over hvor lett spill guttene hans fikk på Brann Stadion.

- At vi skulle vinne 4-1 og det skulle være såpass stor forskjell. Jeg synes VIF var mer tannløse enn de har vært tidligere og vi fikk en enklere kamp enn jeg hadde trodd, sier han til Nettavisen.

Han har nå ledet Brann til tre trepoengere fra start for første gang i klubbens historie.

- De poengene man taper så tidlig i sesongen får man aldri igjen. Derfor er det viktig å kapre flest mulig av dem hele tiden, filosoferer han.

Mens Vålerenga nå er åtte poeng bak sine medaljerivaler.

- Det er mye. Åtte poeng på tre kamper er ikke bare bare. Men vi har tross alt hatt to tøffe bortekamper mot Tromsø og Brann, mens Brann har hatt en bortekamp og to hjemmekamper. De har fått flyten. Det har ikke vi, sier Grindheim.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere