- Sånn skal du skyte, Årst...

Tittelen i denne saken er kanskje den setningen Ole Martin Årst har hørt mest av den siste uka.

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): LYN-TROMSØ 1-3:

Etter ett poeng på fem kamper løsnet det endelig for Tromsø mot Lyn søndag kveld. En effektiv 1. omgang ga 3-0 etter 33 minuttter, og 3-1 til slutt. Dermed blir det kanskje litt roligere for Tromsø-spillerne på gata i hjembyen den neste uka. Rådene og kritikken har nemlig kommet fra mange etter den svake sesongstarten.

- Men det er sånn det skal være. Man må tåle kritikk og tilbakemeldinger. Såpass ydmyk må man være. Man kan ikke bare stikke hodet i sanden når det går dårlig, og ta frem bløtkaka når det går bra, sier Årst til TV 2 Nettavisen.

- Hvordan har den siste uka vært?

- For å si det sånn. Det er nok av folk som vet hvordan man skal skyte straffer, hoppe høyt og springe fort, humrer 31-åringen.

Vel vitende om at han selv misset på straffe mot Odd (0-0) i forrige runde.

- Og hvordan mener folk at straffer skal skytes?

- Hardt i krysset, gliser Årst.

Han vil ikke si noe om det blir han selv eller en annen Tromsø-spiller som skyter hvis klubben får straffe igjen. Han er imidlertid klar på at ingen i Tromsø må ta av selv om det ble tre poeng i Oslo.

- Vi har fire poeng på seks kamper. Det er langt i fra bra nok. Pila peker imidlertid helt klart i riktig retning. Vi får håpe det fortsetter. Vi går jo inn i en måned med mange kamper nå, påpeker han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag