RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: stian Lysberg Solum / NTB scanpix

- Sånn vi var i starten

Sist oppdatert:
Espen «Shampo» Knutsen hyller lagmoralen.

Vålerenga vant sitt fjerde av fire mulige lokaloppgjør mot Lørenskog i ishockeyens eliteserie søndag. Sluttresultatet ble 5-1 til VIF.

Med den solide seieren har Vålerenga kapret tilbake annenplassen på eliteserietabellen bak Stavanger. Fem poeng skiller opp til rogalendingene. VIF har også én kamp mindre spilt enn serielederen.

- Lagseier
Espen «Shampo» Knutsen var en svært fornøyd mann da Nettavisen snakket med han etter kampen.

- Det var veldig bra. Jeg synes vi er veldig bra i dag, faktisk. Vi jobber hardt for hverandre. Dette var en skikkelig lagseier, forteller treneren.

Det at hele laget presterte og jobbet sammen, var spesielt positivt.

- Vi brukte fire rekker hele tiden. Det var sånn vi var i starten av sesongen. Hvis vi legger ned den arbeidsinnsatsen her, så er vi helt der oppe. Detter vi ned et par prosent så er vi helt middelmådige.

Når Knutsen blir bedt om å trekke fram én spesiell spiller, nøler han litt før før han bestemmer seg.

- Sondre Olden gjør en veldig god jobb. Men det er mange som legger ned masse, masse arbeid, sier han til Nettavisen.

- Vanskelig
Selv om seieren mot Lørenskog var overbevisende, er «Shampo» klar over at det allerede i neste kamp kan bli verre.

Da møter Vålerenga Frisk/Asker.

- Det blir knalltøft. De har slått de fleste hjemme, inkludert oss. Da må vi være helt på topp.

Og om kampen mot serieleder Stavanger mener Knutsen det er åpent.

- Stavanger er vanskelige. De er stabilt gode. Det blir tøft å henge med dem, oppsummerer den tidligere NHL-proffen til Nettavisen.

God start
Kenny Corupe ga Lørenskog en drømmestart i Jordal Amfi med mål allerede etter to minutter. Det viste seg å bli den eneste scoringen for gjestene. 21-årige Sondre Olden scoret to ganger og hadde én assist for Vålerenga, mens også Steffen Thoresen, Jørgen Karterud og Morten Ask overlistet bortelagets målvakt Kenneth Sørlie Eriksen.

Lørenskog har de siste sesongene hatt et lite overtak på VIF i innbyrdes oppgjør og har blant annet sendt Espen «Shampo» Knutsens menn ut av NM-sluttspillet begge de to foregående sesongene. Denne vinteren er det blitt andre boller i hatkampene. Lørenskog har rett og slett fått et Vålerenga-kompleks og har tapt samtlige oppgjør.

Storhamar slo Stjernen på bortebane med 5-4 i en annen kamp søndag. Svenske Fredrik Börjessons to mål før og etter første pause ga hedmarkingene ledelsen 3-1. To andre Storhamar-svensker, Jimmy Andersson og Lars Lundin, holdt vertene på avstand med et mål hver. Med Stian Qvistgaards, Aleksandars Macijevskis og Marcus Persson reduseringer kom Stjernen nær, men uten at det hjalp laget til poeng.

Frisk Asker vant 2-1 hjemme mot Rosenborg i søndagens siste kamp. Alle målene ble scoret i midtperioden. Torstein Nordrum og Mike Beck fant nettmaskene for «Tigrene», før Ian McDonald reduserte for Rosenborg. (©NTB/Nettavisen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere