RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud (Scanpix)

- Savner ikke å spille

Sist oppdatert:
VIF-manager Martin Andresen (32) kan ha spilt sin siste fotballkamp.

VÅLERENGA – VIKING 3-1:

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Fra sidelinja kunne Andresen se at det stadig yngre VIF-laget begynner å finne fasongen. I 3-1-seieren over Viking var særlig midtbanen med Harmeet Singh (18) og Mohammed Fellah (20) gode – så gode at Andresen har gjort seg noen tanker om sin egen spillerkarriere.

- Jeg har gjort mine tanker om neste år, men ønsker ikke å svare på spørsmålet om jeg spiller mer før de tre siste kampene er spilt, sier Andresen til Nettavisen.

Han erkjenner at han har fått smaken på trenergjerningen og at det er enklere å fokusere på kun én rolle. Derfor tyder stadig mer på at han legger opp som spiller etter årets sesong.

- Jeg savner ikke å spille. Det viktigste er at jeg gjør det som er best for Vålerenga. Og det hjelper selvfølgelig å se at midtbanen vår fungerer så bra som den gjør. Harmeet gjør store steg, Fellah blir bedre og bedre, og Doffen (Kristofer Hæstad, spilte ikke mot Viking) har vært kjempegod de siste kampene.

Les også: Millionsmell for Vålerenga

- Knekt koden
På grunn av skader måtte Andresen bruke flere unge spillere tidligere i år. I begynnelsen slet mange med prestasjonene, og laget hang ikke sammen, men nå har både Amin Nouri, Stefan Strandberg, samt nevnte Fellah og Singh fått fart på føttene.

- Det virker som flere spillere har knekt koden nå, og er mer stabile i prestasjonene enn tidligere i år. Det er godt å se, sier Andresen.

Mot Viking var VIF uten Kristofer Hæstad, Erik Hagen, Andre Muri, Freddy dos Santos og Martin selv, men tok likevel en fullt fortjent seier over Viking. Etter 1-1 ved pause, kjørte VIF over siddisene de første minuttene etter hvilen.

Praktkamp av Myhre
To kjappe mål av Moa og Birger Madsen sikret seier og avansement til sjetteplass på tabellen.

- Det var deilig å score igjen. Vi var enige om å gå ut og vinne duellene, og være aggressive. Når vi klarte det, visste vi at vi ville vinne, sier Moa til Nettavisen.

Kun et par praktredninger av Viking-keeper Thomas Myhre hindret et større nederlag.

- Jeg synes det var en jevnspilt kamp, men Vålerenga var bedre enn oss på dødballer og inne i boksen, mener Viking-trener Uwe Rösler.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere