*Nettavisen* Sport.

- Se hvor god jeg er, Drillo!

Foto: Svein Ove Ekornesvaag (Scanpix)

Espen Bugge Pettersen (31) vil vise Drillo at han bør vokte buret mot Cristiano Ronaldo & co. i EM-kvaliken.

20.05.11 15:32

MOLDE - FREDRIKSTAD 2-1:

AKER STADION (Nettavisen):

Lørdag 4. juni kl 22:00. Scenen er Estádio da Luz – Lysets stadion - i Lisboa. EM-kvalifisering i fotball. Norge mot Cristiano Ronaldo og Portugal. I det som kommer til å bli en het portugisisk aften, ønsker Moldes Espen Bugge Pettersen å stå i vegen for at Ronaldo & co. skal klatre forbi Norge på tabellen og ta over ledelsen i gruppe H.

- Jeg vil vise Drillo at jeg er god nok til å stå i mål i EM-kvaliken borte mot Portugal. Han bør se at jeg står bra nå, sier Bugge Pettersen og viser til at formkurven peker oppover.

Det er duket for en durabelig norsk keeperfight om å stå mellom stengene i Lisboa. I hvert sitt hjørne: Rune Almenning Jarstein, Jon Knudsen – og Espen Bugge Pettersen.

Molde-keeperen håper prestasjonene han leverer på klubblaget og form vil avgjøre keeperuttaket til Egil Drillo Olsen.

- Mitt bidrag i diskusjonen, er at jeg leverer så godt jeg kan for Molde. Jeg føler meg i god form og har aldri vært så godt trent som jeg er nå. Jeg holder et godt laveste nivå. Jeg har utviklet meg mye etter at jeg kom til Molde

Matchvinner
Mot Fredrikstad leverte Bugge Pettersen inn nok en god søknad om landslagsspill etter å ha vartet opp med flere matchvinnende redninger og blitt kåret til kampens beste spiller. Spesielt god var dobbelredningen tre minutter på overtid. Celso Borges fikk drømmetreff fra kanten av sekstenmeteren og ballen så ut til å havne i nettmaskene. Men Bugge Pettersen var raskt nede i sitt venstre hjørne og skjøv ballen til side. På returen fikk Fredrikstad en ny sjanse, men igjen var Bugge Pettersen i vegen.

- Det var et ekkelt skudd. En av våre forsvarsspillere står i vegen, så jeg ser ikke utgangen av skuddet så godt som jeg burde. I tillegg får den en lei sprett i feltet, som gjør at jeg bare må skyve den til side. Det er en safe redning, sier Bugge Pettersen.

Enorm
- Det var en enorm redning. Jeg skulle til å juble for scoring, men han stilnet den reaksjonen fort, sier Celso Borges til Nettavisen.

Også Tarik Elyounoussi slet med å score på Molde-keeperen i gårsdagens kamp, selv om han maktet overliste Bugge Pettersen med en markkryper fra venstrekanten.

- Det er bittert at jeg ikke noterte meg for flere mål. Men Bugge Pettersen er en solid og god keeper. Skuddet til Borges så jeg i mål, sier Elyounoussi, som misset på sin største sjanse da han headet rett på Moldes sisteskanse i det 50. minutt.

- Bakhodet til (Christian jour.anm.) Steen gjør at jeg ikke ser ballen komme. Dermed kommer den fort og overraskende på meg og jeg får ikke styrt headingen slik jeg ønsket det, sier en skuffet Elyounoussi til Nettavisen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag