- Se opp for Gunnarsson

Mange snakker om Daniel Nannskog, men Stabæk-trener Jan Jönsson tror spisskollega Veigar Pall Gunnarsson kan bli farlig god framover.

01.05.06 10:20

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): LYN–STABÆK 1-4: - Veigar er i veldig bra form. Han kan spille i ulike posisjoner og gjorde det kjempebra som spiss i dag, sa Jönsson til TV 2 Nettavisen etter kalas-seieren over Lyn.

Islendingen scoret to mål og var et evig uromoment for Lyns forsvar, som etter utvisningene på Steven Lustü og Kristian Onstad var skikkelig på gyngende grunn. Sammen med Nannskog og Bjørnar Holmvik, var Gunnarsson sjefsarkitekten bak Stabæks offensiv.

Slitt med skader
Tidligere sesonger har Gunnarsson slitt med skader og ikke kommet i skikkelig kampform. Men nå mener Jönsson at den lille krigeren er på gang.

- Han kan bli enormt nyttig for oss i år. Nå er han frisk og i form, og Veigar har mye å bidra med i eliteserien, sa Jönsson.

Gunnarsson gjorde 1-1 på frispark da han lurte ballen over muren og opp i vinkelen. Ni minutter før slutt gjorde han også 3-1 etter et flott forarbeid av Holmvik. Stabæk, som har slitt med å skape sjanser og score mål i sesongens første kamper, var ordentlig på hugget mot Lyn. Etter utvisningene, vel å merke.

- Tøff avgjørelse
Nå er Stabæk plutselig serieleder og proppfulle av selvtillit etter sesongens første fire kamper.

- Vi er fornøyd med oss selv så langt. Det har ikke vært helt stolpe inn i de første tre kampene, men det var det i dag, sa Jönsson.

Også Jönsson mente at Lyns andre røde kort var strengt dømt:

- Jeg ser ikke situasjonen godt nok. Det er en knuff der inne, men det virker som en tøff avgjørelse. Det er klart straffesparket og det røde kortet der avgjør kampen.

PS! Stabæks midtbanemotor Henning Hauger (22) gjorde come-back mot Lyn etter benbruddet i vinter. I 1.omgang virket han rusten og slet i duellene med Lyns Gislason og Sokolowski. Men han spilte seg stort opp.

For høydepunkter og mål fra kampen - klikk her .

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag