*Nettavisen* Sport.

- Se opp for Tommy!

Tommy Svindal Larsen storspilte for Odd i mandagens treningskamp mot IFK Göteborg på Kypros. - Nå nærmer han seg toppformen, sier trener Gaute Larsen.

20.03.06 17:53

ODD GRENLAND – IFK GÖTEBORG 1-2: Odd Grenland dominerte i perioder stort mot IFK Göteborg i en treningskamp i Larnaka på Kypros mandag ettermiddag.

Men Arne Erlandsens menn på IFK Göteborg avsluttet best, og vant 2-1.

Full kontroll
- Vi hadde full kontroll i kampen, med unntak av de første 20 minuttene av andreomgang. Da var vi ufokuserte og IFK satte inn to mål jeg vil kalle enkle. Jeg liker aldri å tape, men likevel var kampen sett under ett positiv for vår del. Det var mye bra her vi må ta med oss videre, forteller Odd-trener Gaute Larsen til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt.

Ifølge Larsen viste spesielt Odds «hjemvendte sønn» Tommy Svindal Larsen at han ikke har glemt gamle kunster.

- Tommy begynner virkelig å komme i form. Mot IFK viste han ting på banen bare han kan gjøre, sier Larsen.

Og utdyper:

- En fantastisk fotballspiller
- Han har fått trent bra i det siste etter å ha slitt med en akillesskade. Mot IFK viser han for alvor hvilken fantastisk fotballspiller han er, både når det gjelder overblikk, teknikk og pasningsmessig. Når seriekampene starter får vi mye glede av ham. Så se opp for Tommy, advarer han.

Den nybakte Odd-spissen Chris Joyce imponerte også mot IFK. Han scoret Odds første mål etter 30 minutters spill. Scoringer av Niklas Alexandersson og Ali Gerba i henholdsvis det 53 og 60. minutt sørget imildertid for seier til svenskene.

- Vi går til pause med en fortjent 1-0-ledelse, takker være kompakt forsvarsspill. På stillingen 2-1 til IFK skaper vi store sjanser, men får dessverre ikke uttelling, mener Larsen.

- Joyce blir en hit
Odd Grenlands trener tror Chris Joyce kan bli en hit i årets Tippeliga.

- Det har har vist til nå, lover veldig bra. Han er sterk i kroppen og en strålende avslutter. Nå har han scoret i to kamper på rad for oss i kamp, og også bevist sine ferdigheter på trening. Han er en positiv tilvekst, konstaterer Gaute Larsen.

Neste treningskamp for Odd Grenland er mot svenske Norrköping på Kypros førstkommende fredag. Søndag 2. april spiller Skiens-laget generalprøve før Tippeliga-start hjemme mot Start.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag