*Nettavisen* Sport.

- Se på Carew, Chelsea!

Den nederlandske fotballegenden Ruud Gullit vil anbefale John Carew til Chelsea.

29.09.05 09:40

Ruud Gullit er tidligere manager i Chelsea og var gjest i Sky Sports' studio under kampen mellom Rosenborg og Lyon i går kveld.

Den tidligere nederlandske landslagskapteinen ble mektig imponert over spesielt én spiller:

Lyons norske spiss-ess John Carew.

- Sterk spiller
Nå ønsker han å anbefale Carew for de regjerende engelske seriemesterene Chelsea.

- Carew er en sterk spiller som har teknikk og holder på ballen. Han er en type spiller som Chelsea trenger. Jeg kan anbefale ham for Roman Abramovitsj (Chelseas eier, red. anm.), sa Gullit i studio, ifølge VG Nett.

John Carew selv, som har en fortid i europeiske storklubber som Valencia, Roma og Besiktas, er smigret over rosen fra den nederlandske fotballhelten.

- Det tar jeg som et stort kompliment. Veldig stort kompliment. At en så stor spiller som Gullit sier det er veldig hyggelig å høre, sier Carew til VG Nett.

Fornøyd hovedperson
Carew spilte en svært god kamp for Lyon på Lerkendal i går. Etter å ha skapt uro for Rosenborg-forsvaret gjennom store deler av kampen, ble han byttet ut til fordel for Fred i sluttminuttene.

- Jeg fikk veldig mye rom og fikk vendt opp flere ganger. Jeg er vant til å ha forsvarerne mye tettere opp i kroppen. For meg ble det en behagelig kamp, oppsummerte Carew overfor TV 2 Nettavisen etter kampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.