RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

- Selger aldri Gerrard

Sist oppdatert:
Både Arsenal og Manchester United drømmer om å sikre seg Liverpools Steven Gerrard. - Glem det, sier Liverpool-manager Gerard Houllier.

Franskmannen har planene klare for hvordan han skal bygge opp laget fra grunnen og gjenreise Liverpools tapte ære. I de planene er Gerrard meget sentral.

23-åringen har vært Liverpools desidert beste spiller i det som har vært en skuffende sesong for klubben. Midtbaneeleganten er Houlliers favoritt til årets spiller i Premier League.

- Jeg vil at han skal bli årets spiller i England. Og på sikt tror jeg Steven har alle forutsetninger for å bli kåret til Europas og verdens beste spiller, sier franskmannen til The Sun.

- Han er kapteinen min, og det forteller alt dere trenger å vite om min oppfatning av ham. Og alle vet jo hvilke følelser han har for klubben også. Jeg holder rundt ham med begge armene mine. Dere må kutte armene mine av før jeg lar ham gå fra klubben, er den hardt pressede managerens melding til Arsenal og Manchester United.

- Steven er ganske enkelt uerstattelig. Vi har store planer for ham her i klubben.

Houllier vil trolig kunne sette over 250 millioner kroner på kontoen dersom han selger kapteinen til en av rivalene. Men bare å vurdere et salg av den lokale helten, som er født og oppvokst i Merseyside, vil bli ansett som utilgivelig blant Liverpool-fansen.

Houllier benyttet også anledningen til å avvise ryktene om et salg av Michael Owen til Arsenal.

- Jeg vil bli svært opprørt dersom Michael forlater oss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere