Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selger Anelka for rett pris

Nicoals Anelka
Nicoals Anelka Foto: Foto: SCANPIX/EPA PHOTO/PA/Martin Rickett
Sist oppdatert:
Nicolas Anelka fortsetter å bli koblet til diverse klubber. Nå åpner Manchester City for et salg allerede i jaunar – hvis prisen er riktig.

Citys styreformann John Wardle sa på klubbens generalforsamling nylig at klubben vurderer ethvert tilbud for den kontroversielle spissen, som har fått for vane å fortelle fransk presse om sine ambisjoner og ønskede karriereveier i tiden som kommer - før arbeidsgiveren får vite om dem.

Nylig uttalte han at han ønsket seg til en storklubb med ambisjoner, i forhold til Champions League, noe han senere måtte be om unnskyldning for.

Wardle begynner å bli frustrert med tanke på spissens holdning, og Liverpool, som tidligere har lånt Anelka, skal være en av aktuelle klubber. Særlig siden Djibril Cisse er ute med brukket ben.

- Hvis det kommer inn et bud på Nicolas, vil jeg først snakke med styret, deretter Kevin Keegan. Jeg forventer ikke at en manager sier «ja» til det, men hvis det kommer et bud av substansiell størrelse som er verdt å ta, vil jeg snakke med styret og forklare det for Kevin. Vi skylder fortsatt penger for Nicolas, så det må være et beløp godt over det, sier han til SkySports.

Det er ikke lagt inn noe bud på Anelka foreløpig.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!