*Nettavisen* Sport.

- Selger ikke for 10 millioner

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Ståle Solbakken er overhodet ikke innstilt på å miste Petter Vaagan Moen. I hvert fall ikke billig.

20.06.05 08:05

BRISKEBY (TV 2 Nettavisen): U-21-spilleren Petter Vaagan Moen har fått sitt definitive gjennombrudd denne våren. Ham-Kams trener Ståle Solbakken synes ikke det er rart at Vaagan Moen er et hett navn på spillermarkedet for tiden, og interessen har ikke avtatt denne uka. På to kamper har Vaagan Moen blitt matchvinner to ganger.

- Det er ikke aktuelt å miste ham. Alt har jo sin pris, men hvis vi får mye, er det jo bare bra, for da kan jeg kjøpe tre nye spillere, sier Solbakken til TV 2 Nettavisen.

Han antyder videre at prisen eventuelt må være fra ti millioner kroner og oppover.

Ham-Kams formann, Erik Stensrud, sier at de ikke har fått noe konkret bud på unggutten, men at han har ett og et halvt år igjen av kontrakten sin. Det er en kontrakt som klubben selvfølgelig ønsker å forlenge etter sesongen ettersom markedsverdien synker dersom kontraktstiden blir for kort.

- Petter har godt av å spille her ett år til, og hvis han ikke fornyer her etter sesongen, må han spille på Ilseng til våren, påpeker Solbakken med en blanding av spøk og alvor. - Han får heller ikke lov til å ta av eller begynne å tenke på eventuelle overganger, for da må jeg kappe beina av ham, fortsetter Ham-Kam-treneren, fullt klar over at klubben besitter en uslipt diamant.

Hovedpersonen selv tar alle overgangs-spørsmålene fra pressen med stor ro.

- Jeg har ikke hørt noe fra andre klubber, så jeg tenker ikke noe på det. Det er bra i Ham-Kam, óg, svarer han når han blir konfrontert med interesse fra storklubber som Vålerenga og Brann.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.