RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selger ikke Solskjær

Sist oppdatert:
- Alex Ferguson kommer ikke til å selge Ole Gunnar Solskjær. Det mener Stuart Mathieson, United-ekspert og journalist i Manchester Evening News.

- Jeg tror ikke Solskjær ønsker seg bort fra United. Han trives svært godt i klubben, og er innstilt på å jobbe knallhardt frem mot neste sesong.

- Han har vært uheldig med skader i år, og vil nok vise at han ikke er ferdig, sier Mathieson til TV 2 Nettavisen. Mathieson er kanskje den journalisten i England som følger Old Trafford-klubben tettest.

Det var tabloiden The Sun som onsdag skrev at nordmannen kom til å spille sin siste kamp for klubben i FA-cupfinalen mot Millwall. Ruud van Nistelrooy og Louis Saha er Alex Fergusons førstevalg på topp, og Englands største avis fortelte at Solskjær vil bli solgt til Celtic.

Det er ikke United-eksperten Mathieson enig i.

- Det er mer sannsynlig at Ferguson kvitter seg med Diego Forlan. Manageren mener Solskjær fortsatt har en fremtid i klubben. Han er en spiller Ferguson verdsetter høyt. Han ser på ham som en svært intelligent fotballspiller, forteller journalisten.

- Fergie har alltid rost ham. Jeg kan aldri tenke meg at han avskriver ham nå - i en alder av 31 år.

- Hvordan er Solskjærs posisjon blant United-supporterne?

- Meget bra. Fansen elsker ham fortsatt. Når han sitter på benken og United sliter med å score, kommer navnet hans. Han er veldig populær, og jeg tror som sagt han blir å finne på Old Trafford neste år også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere