RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Selger ikke Soma ennå

Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
Sist oppdatert:
Rune Hauge tror ikke Ragnvald Soma blir solgt til utlandet på en stund. - Han spiller helt sikkert vårsesongen i Brann, sier forsvarsklippens agent.

Ragnvald Soma er sugen på et nytt proffopphold i utlandet, og har inngått avtale med Rune Hauges selskap. Men agenten kan berolige brannfans som frykter at stopperkjempen kan være tapt for klubben.

- Jeg er helt sikker på at han i hvert fall spiller vårsesongen i Brann. Med mindre det skjer noe helt eksepsjonelt. Det er ingen klubber som gjør noe aktivt så lenge det er snø på banene her. Dessuten er han så god at det er ingen vits å hoppe på det første og beste tilbudetDet kan godt være han blir her ut hele året, sier Hauge til Bergens Tidende.

Det er godt nytt for bergensklubben. For etter at han ble hentet fra Bryne for 2,2 millioner kroner for ett år siden, har jærbuen vært Branns kanskje beste spiller. 25-åringen ble blant annet kåret til eliteseriens beste spiller av TV 2 Nettavisen.

Dersom den tidligere West Ham-proffen ikke blir solgt i løpet av vinteren, kommer Brann neppe til å sleppe han av gårde før etter sesongslutt.

- Primært ønsker vi å beholde ham, men skulle det dukke opp et tilbud vi ikke kan si nei til så vil det selvsagt åpne seg. Men vi ønsker ikke å selge ham midt i sesongen vår, sier sportslig leder Per-Ove Ludvigsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere