RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images

- Selger Nasri for 215 millioner

Sist oppdatert:
Men det hersker full forvirring rundt framtiden til Arsenal-stjernen.

Framtiden til Arsenals Sami Nasri har vært et hyppig tema i engelske aviser den siste uken.

Franskmannen står uten kontrakt med londonklubben neste sommer og har i tillegg gitt signaler om at han nå ønsker nye utfordringer.

Dermed kan Arsenal bli tvunget til å selge den anvendelige midtbanemannen i sommer, for å i det hele tatt få noe igjen for stjernespilleren.

25 millioner pund
Flere klubber skal også være interessert i å sikre Nasris tjenester. Manchester-klubbene United og City har begge blitt nevnt, mens også italienske Inter skal være med i kampen.

Ifølge The Independent skal Arsenal nå ha gitt opp kampen om å beholde spilleren. Avisen skriver at klubben vil selge spilleren om den får et bud på 25 millioner pund (215 millioner kroner),.

Manchester United skal tidligere ha kommet med et bud verdt 20 millioner pund, men dette ble altså avvist av «The Gunners».

Skulle United gå inn for å sikre 24-åringen, vil dette trolig bety at manager Sir Alex Ferguson må droppe planene om å hente Inters Wesley Sneijder til balløya.

Arsenal skal tidligere i sommer ha tilbudt midtbanespilleren en ukelønn på svimlende 120.000 pund i uka for på bli, men franskmannen skal ha takket nei.

Likheter med Heinze
De britiske avisene er imidlertid ikke enige om hva som blir skjebnen til Nasri. Fredag hevder nemlig The Guardian at 24-åringen nå er innstilt på å bli ut neste sesong.

For så å forlate Arsenal gratis sommeren 2012.

Den troverdige avisen mener likevel å vite, i likhet med The Independent, at Uniteds interesse for spilleren er reel og at Manchester-klubben ikke har gitt opp.

Det største problemet skal være at de to klubbene er store rivaler. Overgangen blir sammenlignet med da Liverpool prøvde å snappe opp Gabriel Heinze fra United i 2007.

Old Trafford-klubben skal også være skeptiske til manager Arsène Wenger og tror franskmannen vil gjøre alt i sin makt for å hindre en overgang til Manchester.

Likevel sitter ikke den rutinerte Arsenal-sjefen på all makt i klubben og det er sjanser for at Wenger kan bli pålagt å selge Nasri av eierne.

Svært god sesong
Nasri kom til Arsenal tilbake i 2008 og leverte sin beste sesong for de røde og hvite sist sesong. Da vartet han opp med 10 mål og én assist på 30 ligakamper.

Flere eksperter mener at forrige sesong var spillerens store gjennombrudd i engelsk fotball og han var også nominert til «årets spiller» og «årets unge spiller».

Franskmannen ble hentet fra Marseille for rundt 12 millioner pund. 24-åringen hadde vært i den franske toppklubben siden 1997.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere