- Selvfølgelig kan NFF be om unnskyldning dersom det er behov for det

Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Kjetil Siem åpner for å beklage overfor Drillo.

Mandag gikk Egil Drillo Olsen hardt ut mot Norges Fotballforbund i et intervju med TV 2.

Den avskjedigede landslagssjefen fortalte at han følte seg presset ut av jobben av generalsektretær Kjetil Siem og fotballpresident Yngve Hallén.

- Jeg reagerte i etterkant på de spede forsøkene som er gjort på å antyde at dette ble gjort i all fortrolighet. Siem presterte til og med å si på TV at jeg ikke fikk sparken, og det provoserer meg, sa Drillo blant annet.

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

- Kan be om unnskyldning
Nettavisen tok tirsdag morgen kontakt med NFFs generalskretær Kjetil Siem for å høre om det er akutelt å be Drillo om unnskyldning for behandlingen han har fått.

- Selvfølgelig kan NFF be om unnskyldning dersom det er behov for det. Ting kan alltid gjøres annerledes og bedre, sier Siem til Nettavisen.

Før det eventuelt kan komme noen unnskyldning, mener han imidlertid at den tidligere landslagssjefen må ha et møte med Yngve Hallén.

- Presidenten og Drillo må møtes først for å avklare status og gjennomgå helheten. I dag er det jo kamp, så det har fokus først nå, sier Siem.

Drillo: - Hadde ikke noe valg
Stridens kjerne ligger altså i at NFF ga uttrykk for at Drillo selv frivillig takket ja til å forlate jobben, mens trenerlegenden selv følte at han ikke hadde noe valg.

- Jeg hadde ikke noe valg. I teorien hadde jeg jo det. Jeg hadde jo en vanntett kontrakt, men jeg kan jo se for meg hva som ville skjedd hvis jeg hadde sagt nei, sa Drillo til TV 2 mandag.

Nåværende landslagssjef Per-Mathias Høgmo sa dette om støyen rundt landslaget til nyhetsbyrået NTB tidligere mandag.

- Jeg holder all fokus på neste møte med spillerne og det interne som skjer. All respekt for det dere skriver og gjør. Det er viktig i en større sammenheng, men for å bli bedre på disse korte samlingene må vi fokusere ekstremt på det vi skal gjøre, sa Høgmo mandag.

- Vi har god kultur på det i gruppa. Det er veldig engasjement, veldig tilstedeværelse og veldig glede. Det er viktige signaler, så derfor svarer jeg at nei, vi blir ikke påvirket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Landslaget

Mest lest på Sport

Annonsebilag