*Nettavisen* Sport.

- Selvsagt kan vi slå ut Stabæk

Teitur Thordarson er sterk i troen på at Ullensaker/Kisa kan slå Stabæk ut av cupen onsdag. Følg cuprunden mål for mål og på web-TV.

26.05.04 15:34

Du kan se kampen direkte på web-tv fra 18.00.

Følg kampene direkte i vårt livesystem!

Etter et par mindre gode år i Brann og Lyn trener Thordarson nå 2. divisjonslaget Ullensaker/Kisa. Mange hadde kanskje avskrevet islendingen som trener, men Thordarson har ført Kisa til serieledelse i 2. divisjon avdeling 2.

- Alt kan skje
Onsdag kan han sørge for at Stabæk forsvinner ut av cupen.

- Kampen kan gå alle veier. Normalt så skal det vel ikke være tvil om at Stabæk vinner, men sånn er ikke fotballen. Vi kan godt slå Stabæk i to av ti kamper, og har vi en veldig god dag, og de én dag de ikke er helt på topp, så kan alt skje, sier islendingen.

Keeper Roger Vaaler, forsvarsklippen Henrik Nordnes, midtbanespiller Aleksander Midtsian (tidligere Lyn) Tore Holm (tidligere LSK) og Mahmod Hejazi (utlånt fra LSK) er klubbens største profiler på banen. Etter sju seriekamper står laget med 16 poeng i 2. divisjon.

Thordarson er ikke overrasket over at det nå går bedre for ham personlig.

- Aldri tvilt
- Jeg har aldri tvilt på meg selv eller den måten jeg har jobbet som trener på. Jeg har for mye erfaring, nasjonalt og internasjonalt, for å ikke tro på meg selv. Jeg lærte av mange dyktige trenere som aktiv, og vet veldig godt hvordan ting gjøres på toppnivå, sier Thordarson til TV 2 Nettavisen.

- Men det var to ulike saker det som skjedde i Brann og Lyn. I Brann måtte vi selge 13-14 spillere på to sesonger for å redde økonomien. Det var en av årsakene til at resultatene ikke var der. Man kunne nesten regne med at det ville skje. I Lyn var det annerledes. Der fungerte det ikke fra første dag, legger han til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.