RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Send idioten i fengsel

Foto: AP/Tom Hevezi
Sist oppdatert:
Rett etter at Claus Jensen hadde scoret seiersmålet for Fulham, ble han truffet i hodet av en mynt.

FULHAM - EVERTON 1-0: Danske Claus Jensen scoret kampens eneste mål med et skudd via Evertons Lee Carsley. Ballen føk i fin bue over bortelagets keeper Tim Howard.

Men bare sekunder etterpå ble han truffet i hodet av en mynt kastet fra tribunen, noe som fikk Fulham-boss Chris Coleman til å se rødt.

- Denne typen saker er utrolig skuffende. Generelt har oppførselen til fotballsupporterne blitt mye bedre, men det er ingen unnskyldning for dette tullet, raste Coleman ifølge Sportinglife.

- Det var en idiot som bestemte seg for å kaste en mynt. Få ham ut, send ham i fengsel eller hvor som helst borte fra fotballen, sa en arg manager.

Fortjent seier
Everton-sjef David Moyes var enig, men følte seg ikke sikker på at en Everton-fan sto bak kastet.

- Bak det målet var det en blanding supportere fra både Everton og Fulham, noe som var flott å se. Hvis noen kastet, er jeg enig i at vedkommende skal bli utestengt, men man må innse at det er like stor sjanse for at det er en Fulham-supporter, mente Moyes. Han antydet at det ikke var sikkert at Jensen ble truffet med vilje, men at mynten kan ha truffet feil spiller.

Uansett hvem som sto bak myntkastet, vant i hvert fall hjemmelaget kampen. Bortelaget dominerte før pause, uten å skape særlig med sjanser. Etter hvilen tok Fulham over, og seieren var ikke ufortjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere