RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sender en takk til Mons Ivar

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Steinar Nilsen roser Mons Ivar Mjelde for Erik Huseklepps framgang.

BRANN - LYN 2-1:

BERGEN (Nettavisen): Med sine to mål ordnet Erik Huseklepp seier til et sjansesløsende Brann i kampen mot Lyn søndag kveld.

Akkurat det har ikke vært et typisk scenario for driblefanten, som har gjort håpløse avslutninger fra god posisjon til sitt varemerke.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nå kan det imidlertid se ut som om trenden er i ferd med å snu. Det var goalgettertakter over Huseklepps mål, og ifølge rapportene ligger det mye avslutningstrening bak fremgangen.

Brann-trener Steinar Nilsen vil ikke ta æren for det alene.

– Ofte tar det lang tid å få resultater på det man trener på. Faktisk vil jeg sende en takk til Mons Ivar (Mjelde) som startet dette arbeidet med Erik, sier han til Nettavisen.

– I dag høster vi fruktene av det som har blitt gjort, fortstter han, og sikter til de kjærkomne poengene som sendte Brann opp i medaljestriden.

– Snakker Brann om medalje nå?

– Nei, kampen mot Strømsgodset i forrige serierunde viste at vi har et langt lerret å bleke. Vi har fortsatt mye å rette på. Men seieren mot Lyn var veldig viktig. Det gir oss selvtillitt og troen på at vi kan vinne fotballkamper, avslutter en fornøyd Brann-trener.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere