RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sender Mikel til Portugal

Sist oppdatert:
Kilder i Manchester United sier at de ikke regner med at John Obi Mikel får arbeidstillatelse. Dermed kan han havne i Portugal.

Avisa London Evening Standard har vært i kontakt med Manchester United. Ifølge kildene forventer ikke Old Trafford-klubben at Mikel får arbeidstillatelse som såkalt «spesialtalent».

- De tror ikke det. Det er uhyre strikt. Ifølge dem kommer han til å spille to år i Sporting Lisboa før han returnerer til Manchester United, sier journalist Matt Hughes i London Evening Standard til TV 2 Nettavisen.

Man må ha spilt 75 prosent av sitt lands landskamper de to siste årene for å få arbeidstillatelse. Det har ikke Mikel gjort. 18-åringen står kun oppført med én landskamp.

Lyn-direktør Morgan Andersen hevdet tirsdag overfor dagbladet.no at Mikel ikke kom til å ende andre steder enn i Lyn hvis hvis han ikke fikk arbeidstillatelse i England.

Ifølge London Evening Standards kilder stemmer ikke dette.

- Manchester United mener at den norske og den belgiske (Antwerpen) ligaen er for dårlig for Mikel. Derfor vil de sende ham til Sporting Lisboa, sier Hughes.

- Det eneste sikre ved denne overgangen er at Mikel kommer til å tilbringe de neste to årene i Sporting Lisboa, skrev London-avisa tirsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere