RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ser ikke lyst ut for Skjelbred

Foto: MORRIS MAC MATZEN
Nordmannen virker å være langt unna en midtbaneplass i Hamburg. Nå drilles han som høyreback.

Oslo (ANB): Hamburgs nye trener Thorsten Fink har foreløpig ikke latt Per Ciljan Skjelbred slippe til et eneste minutt etter at han ble ansatt i høst.

Skjelbred, som står med fire kamper for den tyske klubben, virker å være langt unna en plass i startelleveren. På trening brukes han som høyreback.

- Ser ikke lyst ut
- Akkurat nå ser det ikke så lyst ut. Han har blitt brukt som høyreback på trening den siste uka, både i formasjonsøkter og i en internkamp, sier fotballjournalist i Hamburger Morgenpost, Frederik Ahrens, til Adresseavisen.

Likevel sier nordmannens rådgiver, Andreas Ekker, at den tidligere Rosenborg-yndlingen trives i Hamburg.

- Per trives godt i Hamburg, og er tålmodig. Han føler det går bra på trening og er veldig innstilt på å kjempe hardt for å komme tilbake på laget, forteller han til lokalavisen.

Usikker på tempoet
Tirsdag skal Hamburg møte Eintracht Trier fra lavere divisjoner i den tyske cupen og det er ventet at Fink vil hvile flere av sine faste spillere til oppgjøret, noe som kan bety at Ciljan får sjansen.

- Jeg er ikke sikker på om han har nok tempo i kroppen. I øyeblikket har Skjelbred to spillere foran seg i køen i den offensive midtbanerollen, sier Ahrens.

Lysluggen har ikke vært på banen for HSVs førstelag siden 17. september, da Hamburg tapte 0-1 hjemme mot Mönchengladbach – Ciljan ble byttet ut etter 56 minutter. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere