*Nettavisen* Sport.

- Ser ikke lyst ut for Skjelbred

Foto: MORRIS MAC MATZEN

Nordmannen virker å være langt unna en midtbaneplass i Hamburg. Nå drilles han som høyreback.

Oslo (ANB): Hamburgs nye trener Thorsten Fink har foreløpig ikke latt Per Ciljan Skjelbred slippe til et eneste minutt etter at han ble ansatt i høst.

Skjelbred, som står med fire kamper for den tyske klubben, virker å være langt unna en plass i startelleveren. På trening brukes han som høyreback.

- Ser ikke lyst ut
- Akkurat nå ser det ikke så lyst ut. Han har blitt brukt som høyreback på trening den siste uka, både i formasjonsøkter og i en internkamp, sier fotballjournalist i Hamburger Morgenpost, Frederik Ahrens, til Adresseavisen.

Likevel sier nordmannens rådgiver, Andreas Ekker, at den tidligere Rosenborg-yndlingen trives i Hamburg.

- Per trives godt i Hamburg, og er tålmodig. Han føler det går bra på trening og er veldig innstilt på å kjempe hardt for å komme tilbake på laget, forteller han til lokalavisen.

Usikker på tempoet
Tirsdag skal Hamburg møte Eintracht Trier fra lavere divisjoner i den tyske cupen og det er ventet at Fink vil hvile flere av sine faste spillere til oppgjøret, noe som kan bety at Ciljan får sjansen.

- Jeg er ikke sikker på om han har nok tempo i kroppen. I øyeblikket har Skjelbred to spillere foran seg i køen i den offensive midtbanerollen, sier Ahrens.

Lysluggen har ikke vært på banen for HSVs førstelag siden 17. september, da Hamburg tapte 0-1 hjemme mot Mönchengladbach – Ciljan ble byttet ut etter 56 minutter. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag