RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Seriegull fortsatt mulig

Sist oppdatert:
Vålerengas Kjetil Rekdal og Ardian Gashi har ikke gitt opp håpet om å kopiere fjorårets gullbragd.

FREDRIKSTAD (TV 2 Nettavisen): - Det er lenge igjen og ingenting er umulig. Men selvfølgelig blir det tøft, innrømmer midtbanesliter Gashi overfor TV 2 Nettavisen.

- Grei søknad
Gashi og Vålerenga slo Fredrikstad greit 3-1 i tirsdagens treningskamp i Plankebyen. I en feriepreget, men sjanserik kamp, var Vålerenga det mest effektive laget.

- En grei gjennomkjøring før Sandefjord-kampen søndag. Det er viktig for oss å finne en førsteellever som fungerer, og i dag fungerte det tålig bra, kommenterer Gashi.

Vålerenga-spilleren, som har slitt med skader i store deler av vårsesongen, håper nå på å få spille første kamp når Tippeligaen blåses i gang igjen førstkommende helg.

- Som vanlig er det Kjetil Rekdal som tar ut laget, men jeg føler vel at jeg la inn en grei søknad i dag. Men det viktigste er at det kollektive fungerer, og det gjorde det jo, sier han.

- Tåler ikke mange tap
Kjetil Rekdal er også fornøyd med det Vålerenga viste.

- Vi scorer tre mål og skaper masse sjanser. Det eneste minuset er at vi også gir FFK en del gavepakker. Men vi står mye bedre rustet før høstsesongen enn hva tilfellet var før seriestart, konkluderer Vålerenga-sjefen.

Rekdal tror, i likhet med Gashi, at seriegull fortsatt er mulig for laget fra Oslos østkant.

- Brann og Lillestrøm ligger et stykke foran oss på tabellen, men det er fortsatt mulig å ta dem igjen. Men vi får ta en kamp av gangen, vi tåler ikke mange tap før løpet er kjørt for å si det sånn. Først skal vi slå Sandefjord søndag.

- Gamle synder
FFK-trener Knut Torbjørn Eggen, var ikke veldig skuffet etter kampslutt.

- Vi er misfornøyd med resultatet, men det er tross alt bare en treningskamp. Vi skaper mange sjanser, men skal man vinne kamper er man nødt til å omsette sjansene i mål. Dessuten faller vi litt tilbake til gamle «vårsesongsynder» defensivt utover i andreomgangen, sier han.

Målscorere for Vålerenga var Freddy Dos Santos (2) og Morten Berre, mens Are Tronseth satte inn 1-3 for hjemmelaget drøye kvarteret før slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere