RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Serien er viktigst

Sist oppdatert:
LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): RBK-veteran Roar Strand er helt klar i prioriteringen. - Å vinne serien er viktigere enn å avansere i Mesterligaen, sier han til TV 2 Nettavisen.

Roar Strand har vunnet 18 serie og cup-titler. Dermed er 34-åringen mestvinnende i klubbsammenheng i norsk fotball. Likevel er han sulten på mer suksess i den hjemlige serien.

- Seriegull, sier han kontant til TV 2 Nettavisen, på spørsmålet om hva han helst vil: Vinne serien eller avansere i Mesterligaen.

Stor fordel
Strand mener likevel det er en stor fordel i kampen mot PSV i Mesterligaen.

- Jeg tror hele laget ser det på samme måte. Derfor kan vi slippe oss mer løs og spille vårt spill. Og vi har spilt bedre i Champions League enn i serien i det siste.

- Hvorfor har dere det?

- Vi har ikke fått det skikkelig til i serien. Det er noe som ikke har stemt. Nå skal jeg ikke på noen måte skylde på de nye i laget. Men det tar tid å tilpasse seg stilen.

- Jeg tror også at det er en del tilfeldigheter ute og går. Vi har jo vunnet serien med knapp margin før, og nå har vi plutselig marginene i mot oss, sier Strand til TV 2 Nettavisen.

- Artigere å vinne på slutten
- Dersom dere nå skulle vinne serien. Hvordan rangerer du det eventuelle gullet?

- Det er jo så klart artigere å avgjøre i siste runde, enn fem runder før slutt. Sånn som det var mot Brann i Bergen for et par år siden, var det jo veldig mye glede og jubel.

Da kjørte RBK over Brann og tok seriegullet ett poeng foran LSK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere