*Nettavisen* Sport.

- Sett pengene på Start

Foto: Hosvold Mosvold Larsen (Scanpix)

Våre eksperter mener at Start-seier mot Odd Grenland er det du bør sette pengene dine på i dag. Se hele odds-tipset.

08.05.05 14:23

Tipset er utviklet i samarbeid med nettips.co.uk.

Bodø/Glimt - Vålerenga 2.90 - 3.30 - 1.90
Tippeligaen. Glimt endelig på vinnersporet etter en trang start. Kontret seg til seier i Bergen, hvor Håvard Sakariassen og Trond Fredrik Ludvigsen imponerte stort. Fikk Cato Hansen skadet for lang tid, og må finne en erstatter for han i forsvaret. VIF imponerer stadig og vant enkelt mot Aalesund etter nok en scoring av Berre.

Dette blir tøft for serielederne. Virker ustoppelige for tiden, men hjemmelaget har også funnet formen nå. 8 av de 10 siste oppgjørene mellom lagene har endt uavgjort mellom lagene. Vi tror på en åpen kamp med gjestene som knapp favoritt. En usikker uavgjort.

Lillestrøm - Ham-Kam 1.90 - 3.30 - 2.90.
Tippeligaen. Sterk kamp av LSK i midtuken. Anders Rambekk imponerte i forsvar og laget var effektive. Vil melde seg på i toppen med en seier her. Gjestene gjorde en god kamp mot FFK i helgen, men maktet ikke å vinne. Har til gode å følge opp den sterke seriestarten mot VIF.

Kampene mellom lagene blir alltid jevne men vi aner en positiv trend hos hjemmelaget, det gjør utslaget for vårt tips. En hjemmeseier.

Start - Odd Grenland 1.80 - 3.35 - 3.10
Tippeligaen. Start fikk en kraftig smell i Trondheim, vi får se om de klarer å legge det bak seg. Har imponert på alle måter til nå og vunnet begge sine hjemmekamper. Får det tøft mot ett gjerrig bortelag som nok vil revansjere den flaue innsatsen mot Lillestrøm.

Vi tror at Odd kan stelle til problemer for Start om de holder tett bakover i starten. Gjør de det henter de ofte poeng. Men vi velger å ha troen på at hjemmelaget klarer å heve seg igjen da de er sterke hjemme. Scorer mye mål. En klar hjemmeseier.

Viking - Molde 1.40 - 4.00 - 4.75
Tippeligaen. Viking skuffet hjemme mot Lyn sist, var tamme og veldig avhengig av Brede Hangeland. Møter gjerne svakere motstand i kveld? Gjestene fikk virkelig vist seg frem fra en bedre side og vant fortjent mot Tromsø torsdag. Blir spennende om de klarer å følge opp, har en fin statistikk mot Viking.

Kan bli en jevnere affære enn oddsen tilsier og derfor styrer vi unna de store spillene. Oddsen på en poengdeling frister og vi prøver oss på den. En uavgjort.

Aalesund - Tromsø 2.35 - 3.10 - 2.35
Tippeligaen. Aalesund har møtt mange av de forventede topplagene i starten, men bør ha en større sjanse mot Tromsø i kveld. Spiller veldig ujevnt og vanskelig for oss spillere å satse på. Tromsø vist seg som ett gjerrig lag i starten og fikk endelig i gang Ole Martin Årst mot Molde.

Ett umulig spilleobjekt men evt spill blir på hjemmelaget da de har vist enkelte takter på hjemmebane. En usikker hjemmeseier.

FC Lyn - Rosenborg 2.80 - 3.25 - 1.95
Tippeligaen. Lyn gjorde en helt grei kamp sist og kunne plukket alle tre poengene i slutten mot Viking. Er ubeseiret etter at Henning Berg overtok roret. Sterke bakover og med mer plan fremover virker det som. Rosenborg vant lett mot Start og viste fine takter i kampen. Får se om de kan følge opp på fremmed gress. Det er årevis siden forrige Lyn seier mot gjestene, 6 strake tap er det i de siste tre sesongene.

Vi tør ikke spille for mye her,men synes at oddsen på en hjemmeseier frister. Det er hjemmelaget som har imponert mest og vi ser de som en knapp favoritt. En usikker hjemmeseier.

Fredrikstad - Brann 2.35 - 3.10 - 2.35
Tippeligaen. Fredrikstad har til gode å tape i år. Stjal ett poeng mot Ham-Kam på torsdag. Spillemessig er det lite imponerende, men sterkt å stadig unngå tap. Gjestene fra Bergen tok for lett på saken sist mot Glimt og gikk på ett surt hjemmetap. Vil nok heve seg her og følte seg noe snytt i fjorårets kamp.( 4-2 tap ) Både hjemme og bortelag må heve kvaliteten på spillet sitt. Kan bli en knallkamp med mye folk, mye mål og en Brann seier?

Vi satser på at Brann viser seg fra en positiv side igjen og om kvalitetene kommer frem vinner de denne kampen. En borteseier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.