RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sheringham en sann løytnant

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Den nesten 40 år gamle Teddy Sheringham var forskjellen mellom West Ham og West Bromwich lørdag. Nå hylles han.

West Ham - West Bromwich 1-0:

Den tidligere landslags- og Manchester United-stjernen scoret et pent vinnermål på Upton Park lørdag, etter å igjen ha fått tillit av manager Alan Pardew. Etter kampen hyllet manageren sin veteran grenseløst.

- Å stable på beina en slik forestlling i hans alder er en bemerkelsesverdig milepæl, sa Pardew.

Sheringham og hans lagkamerat Yossi Benayoun beviste sine nøkkelroller i laget, etter en fortjent 1-0-seier for øst-londonerne lørdag.

- Man trenger løytnanter på et hvert lag, og Teddy er definitvt en sann løytnant. Det er ikke mange 39-åringer som viser den hungeren som han viser i dagens fotball, faktisk tror jeg han er enestående, fortsatte Pardew.

- Målet hans var fantastisk. Han fikk et bra touch i forkant, og siden lot han ballen skli over utsiden på foten sin. Det var en stor teknisk utførelse. Og da vi ble presset på slutten av kampen, var jeg sikker på han var den siste som ville gi seg, avsluttet Alan Pardew sin hyllest til en av Premier Leagues ypperste hedersmenn.

Teddy Sheringham har spilt både for Nottingham Forest, Tottenham, Manchester United og West Ham i den øverste engelske divisjonen. I 1999 vant han Champions League med Manchester United. Han har spilt 51 landskamper for England, og gjort 11 mål.

I årets serie har han scoret tre mål, på åtte kamper fra start og tre innhopp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere