*Nettavisen* Sport.

- Signerer på tirsdag eller onsdag

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

José Mourinho meldes klar for Real Madrid.

23.05.10 18:31

Umiddelbart etter Champions League-triumfen med Inter lørdag kveld, bekreftet manager José Mourinho at han var klar for nye utfordringer med en annen klubb.

- Jeg vil bli den første manageren som vinner Champions League med tre forskjellige klubber, fortalte portugiseren, og la ikke skjul på at Real Madrid var klubben han først og fremst siktet til.

Og søndag skriver den spanske sportsavisen Marca, som tradisjonelt har gode kontakter innad i hovedstadsklubben, at Mourinho vil signere en fireårskontrakt med Real Madrid i løpet av den kommende uken.

Ifølge avisen er det kun signeringen av kontrakten som gjenstår før suksessmanageren er på plass i Madrid, noe som vil skje på tirsdag eller onsdag - eller senest på fredag. Avtalen vil i første omgang strekke seg over fire år, og Mourinho vil bli betalt ti millioner euro (cirka 83 millioner kroner) i året.

Årets sesong ble ikke den suksessen som «de kongelige» fra Madrid hadde håpet på, etter at stjernespillere som Cristiano Ronaldo, Kaká og Karim Benzema sluttet seg til klubben før sesongstart.

Laget endte som kjent på andreplass i La Liga, og i Champions League røk Real ut mot Lyon allerede i åttedelsfinalen.

Det er ikke godt nok for den ambisiøse klubben, og chileneren Manuel Pellegrinis tid som manager ser dermed ut til å være over.

Ifølge Marca ønsker ikke José Mourinho å forsterke laget i stor grad, ettersom portugiseren mener spillerstallen allerede er av god nok kvalitet. Samtidig loves Mourinho at nevnte Karim Benzema, som til tider har slitt med å finne seg til rette i Real Madrid, blir i klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.