*Nettavisen* Sport.

- Sigurd snart på pallen

Landslagstrener Mika Kojonkoski tror Sigurd Pettersen snart er tilbake på seierspallen. Vi følger prøveomgangen i Innsbruck direkte fra kl. 12.30 og rennet fra 13.45.

03.01.05 11:55

For nøyaktig ett år siden var Sigurd Pettersen i omtrent samme posisjon som Janne Ahonen er i i dag: Suveren hoppukeleder etter to seirer, og i sentrum for alles oppmerksomhet. Nå er nordmannen milevis unna verdens beste hopper.

Det er først og fremst det internasjonale skiforbundets nye vektregler som for skylden for den store nedturen. Pettersen måtte legge på seg ni kilo før sesongstart, og har slitt voldsomt i bakken. Men landslagssjefen har fortsatt tro på mannen som ledet an i den norske hopprevolusjonen i fjor.

- Jeg tror Sigurd er tilbake på seierspallen i vinter. Og når det skjer, vil det være en stor seier for ham, sier Kojonkoski til VG.

Også Pettersen selv tror han før eller siden skal kunne tukte den suverene finnen.

- Det kommer bare jeg er tålmodig nok. Jeg bruker denne vinteren til å få svar på om jeg kan prestere virkelig gode skihopp igjen. Og jeg føler jeg er ganske nær nå, sier han til avisen.

TV 2 Nettavisen følger prøveomgangen klokken 12.30 og selve rennet klokken 13.45 direkte.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.