*Nettavisen* Sport.

- Sikker på at United har fanget det opp

Foto: Heiko Junge (Scanpix)

- Hvis John Obi Mikel er i London allerede, er jeg ganske sikker på at Manchester Uniteds apparat vil ha fanget det opp, sier Jim Ryan.

Flere medier har i løpet av torsdagen meldt at John Obi Mikel og hans agent er blitt observert på Gardermoen i dag morges. Bjørn Kåsin i butikken Amigo sa til VG Nett at han var helt sikker på at Mikel og agent John Shittu var på flyplassen mellom 06.00 og 06.30.

London skal ha vært neste stoppested for Mikel og Shittu, men ingenting er så langt bekreftet. Den angivelige observasjonen stemmer imidlertid godt overens med avgangstidene til den engelske hovedstaden. BA hadde en avgang klokken 0730 og SAS/Braathens en ti minutter senere.

Mikel har også en engelsk ringelyd på mobiltelefonen sin nå.

Manchester Uniteds Jim Ryan, som er i Norge for å håndtere Mikel-krisen, sier United nå har iverksatt tiltak for å finne den 18-årige nigerianeren.

- Hvis Mikel virkelig er i London, så er jeg ganske sikker på at United har fanget det opp, sier Jim Ryan til TV 2 Nettavisen.

Han synes det vil være rart hvis Sir Alex Ferguson kommer til Oslo nå som Mikel med all sannsynlighet har forlatt landet.

- Men jeg har ikke hørt noe annet enn at Ferguson kommer, sier han.

Morgan Andersen er ikke tilgjengelig for kommentar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.