RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sikre på at de signerer Soldado

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Og nå vil Tottenham gi Gareth Bale en rekordavtale.

Tottenham skal være svært nære en avtale med Valencia om en overgang for Roberto Soldado og er sikre på å sikre seg 28-åringens signatur, skriver troverdige BBC.

De siste ukene har det vært kjent at Tottenham har hatt et ønske om å signere Soldado, men Valencia har vært klare på at de kun vil la spissen gå om en klubb løser ut utkjøpsklausulen i hans kontrakt.

Det er det Tottenham nå trolig gjør når de nærmer seg slutten i forhandlingene med den spanske La Liga-klubben. Det er ventet at Spurs vil betale 30 millioner euro for 28-åringen.

Soldado har vært blant La Ligas mestscorende spillere de siste årene og scoret hele 24 ganger i den spanske toppserien forrige sesong.

Kan blir Spurs' tredje sommersignering
Flere andre klubber, blant andre Liverpool, skal også ha vist interesse for 28-åringen. Men nå tyder det meste på at han ender opp på White Hart Lane den kommende sesongen.

I så fall blir han Tottenhams tredje signering denne sommeren. Spurs har vært klare på at de ønsker å forsterke laget før en ny sesong braker løs og har allerede hentet brasilianske Paulinho og den belgiske landslagsspilleren Nacer Chadli.

Og skal vi tro manager Andre Villas-Boas kan spursfansen vente seg enda flere nykommere på White Hart Lane i løpet av sommeren.

- Vi vil fortsette å signere spillere, vi absolutt ikke ferdige, sa Villas-Boas etter at Nacer Chadli var klar for klubben forrige uke.

Vil tilby Bale rekordavtale
En som kan være på vei vekk fra White Hart Lane, skal vi tro engelsk og spansk presse, er Tottenhams stjernespiller Gareth Bale.

Spurs skal i hele sommer ha vært klare på at waliseren blir værende i Nord-London, men de siste dagene har Villas-Boas ikke ønsket å gi noen kommentar om Bales framtid i klubben.

Både spanske og engelske medier hevder også at Bale er frustrert over å ikke få lov til dra til Real Madrid, som skal ha lagt inn et bud på over 80 millioner pund på 24-åringen.

Det er riktignok ikke bekreftet av verken Real Madrid eller Tottenham.

The Telegraph skriver imidlertid at Tottenhams styreformann har avbrutt ferien sin i Florida for å møte Bales representanter i London. Ifølge avisen vil Levy tilby waliseren nærmere 170.000 pund i uken, noe som vil gjøre ham til den klart best betalte spilleren i klubben.

Ifølge BBC vil Spurs signere Roberto Soldado uavhengig om Bale blir på White Hart Lane eller ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere