RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sinnssykt å vinne en mill.

(www.poker.no)
Sist oppdatert:
I sin andre store pokerturnering stakk Gunnar Østebrød (24) av med en sensasjonell andreplass.

De norske spillerne imponerte stort i denne ukes EPT-turnering i Baden i Østerrike. Hele tre nordmenn kom på finalebordet, med 24 år gamle Gunnar Østebrød som den største overraskelsen.

Oslogutten stakk av med 2. premien på nesten 1 million kroner, etter å ha tapt finalen mot finske Patrick Antonius.

- Det var helt sinnssykt å komme så langt. Skikkelig gøy. Dette var min andre store turnering, og jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra, sier Østebrød til TV 2 Nettavisen.

- Nå skal jeg feste med de andre nordmennene. Få med at pokerteamet mitt, «Mud», har støttet meg gjennom hele turneringen, jubler han på telefonen fra Baden.

God nettspiller
24-åringen har spilt nettpoker i tre år, og spiller nå hovedsakelig på William Hill. Han røper at han har gjort det bra som nettpokerspiller, men premien på 1 million kroner er langt høyere enn premiene han har vunnet på nettet.

- Jeg er veldig fornøyd med spillet mitt i turneringen. Jeg var favoritt i nesten alle potter jeg var inne i, og unngikk for det meste uflaks. I finalen møtte jeg en av verdens beste onlinespillere i Patrick Antonius, som jeg har spilt mot på nett flere ganger.

- Jeg hadde omtrent halvparten av hans sjetonger da vi kom heads up, og det var tungt å spille uten gode kort. Jeg prøvde meg til slutt med en naken bløff. Men da han fikk to par etter floppen, var det over og ut, forteller Østebrød.

Rett i banken
Han har ingen umiddelbare planer for hva han skal gjøre med pokergevinsten.

- Den havner i banken, sier 24-åringen, som forteller at andreplassen i Østerrike ga mersmak. Nå venter flere internasjonale turneringer.

- I den neste EPT-turneringen jeg spiller, blir jeg trolig sponset av «The Norsemen»-laget og Expekt.com, forteller Østebrød, som betalte startpengene på 35.000 kroner i Baden fra egen lomme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere