RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sitter ikke og ser på

Foto: ALF OVE HANSEN (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Vikings styreleder Ole Rugland understreker overfor TV 2-sporten at han ikke er redd for å gå til drastiske tiltak dersom det er riktig for klubben. LES OGSÅ: Prahl ikke sikker

- Vi sitter ikke og ser på og håper at det skal ende godt. Vi er på offensiven og jobber kontinuerlig med både interne og eksterne virkemidler for å snu situasjonen, sier Rugland til TV 2-sporten tirsdag ettermiddag.

Mandag kveld ledet Rugland nok et krisemøte i klubben. Styrelederen var meget ordknapp i kommentarene om trener Tom Prahls framtid. Både trenere og spillere i Viking har fri i dag, men Rugland og Prahl har pratet sammen.

- Ga du beskjed om at Prahl fortsatt har Viking-styrets fulle tillit?

- Jeg vil ikke si hva vi snakket om, men det var en god gjennomgang.

Rugland presiserer at Vikings styre er berett til å gå så langt som situasjonen krever for å unngå nedrykk til Adeccoligaen.

- Vi lar ikke økonomiske, personlige følelser eller prestisje på noe felt stå i veien, sier han.

Benny Lennartsson skal ha tilbudt seg å trene Viking ut resten av sesongen. Svensken har meget høy status i Stavanger etter å ha ledet laget til seriegull i 1991 og cupgull mot Bryne i sin andre periode i byen. Lennartsson fikk ikke fornyet kontrakten da Kjell Inge Olsen overtok i 2003, og tror ikke styret kan svelge kamelen ved å be ham om hjelp nå. Rugland var også styreleder den gangen.

- På generelt grunnlag kan jeg si at jeg liker Benny. Jeg har full respekt for den kjempejobben han har gjort med Viking tidligere, sier Rugland.

- Har dere snakket med ham nå?

- Det vil jeg ikke kommentere.

- Har dere planer om å bytte ut Tom Prahl før søndagens oppgjør mot Stabæk?

- Jeg har ingen kommentar til de virkemidlene vi vurderer. Prahl er trener i dag, svarer Rugland.

- Er Prahls skjebne avgjort?

- Ingen skjebner er avgjort, fastslår Rugland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere