*Nettavisen* Sport.

- Situasjonen er alvorlig

Odd Grenlands assistenttrener Gaute Larsen innser at situasjonen i klubben er alvorlig, men tror eliteseriepausen har gjort dem godt.

10.06.05 13:39

Det er to lag i hver sin ende av formtabellen som møtes på Odd stadion på søndag.

Mens Odd Grenland har spilt seks kamper uten seier, har Molde gått av banen uten tap i sine fem siste.

- Det blir kanskje lett match for Molde da. I hvert fall når du ser sånn på det, ler Gaute Larsen.

Men Odd Grenlands assistenttrener innrømmer at det er tøffe tider i skiensklubben.

- Situasjonen er alvorlig nok. Det er en situasjon man ikke er vant til å være i. Alle jobber hardt, både trenere, styret og spillere gjør det de kan for å snu den negative trenden, sier Larsen til TV 2 Nettavisen.

Grått skjegg
Etter fem strake tap, kom landslagspausen i eliteserien på et gunstig tidspunkt for Odd Grenland og Larsen synes den har gjort godt.

- Jeg føler det. Vi har jo hatt noen spillere på landslag. Begge keeperne våre har vært borte og Fernando de Ornelas har vært med Venezuelas landslag. Men de som har vært hjemme har trent veldig bra, forklarer han.

0-5-tapet for Rosenborg i forrige serierunde fikk spillergruppen og alle i støtteapparatet til å bestemme seg for at skjegget skal gro til det blir seier igjen. Etter to uker begynner det å bli mange som er klare for å barbere seg.

- Jeg ble litt overrasket over at skjegget ble grått da det begynte å bli langt. Det kan vi ikke ha, så søndag skal det bort, ler Larsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.