RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sjevtsjenko-operasjon en suksess

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
AC Milans ukrainske stjernespiss Andrej Sjevtsjenko ble mandag operert for brudd i øyehulen og kinnbeinet i ansiktet. - Operasjonen var en ubetinget suksess, opplyser Milans trener Carlo Ancelotti.

Andrej Sjevtsjenko pådro seg skaden i en duell med Cagliaris Simone Loria søndag , og la seg mandag på operasjonsbordet på den anerkjente Villa Latizia-klinikken i den italienske hovedstaden Roma.

- Operasjonen var en ubetingen suksess, sier Milan-trener Ancelotti - uten å kunne si nøyaktig når superspissen kan være tilbake på banen.

Andrej Sjevtsjenko mister garantert storkampen i Champions League mot Manchester United kommende onsdag, men kan være tilbake til returoppgjøret dersom han spiller med en ansiktsmaske i returen hjemme på Giuseppe Meazza om to uker.

Ifølge en av kirurgene som utførte operasjonen mandag, er imidlertid Sjevtsjenko satt ut av spill i mellom fire og fem uker.

- Det betyr ingenting om vi må spille uten Sjevtsjenko eller ikke. Vi fokuserer på fakta, og det er at vi kan gjøre det bra både i Champions League og Serie A uten ham på banen, fastslår Carlo Ancelotti.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere