RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Søk profesjonell hjelp, Diouf

El Hadji Diouf, Bolton.
El Hadji Diouf, Bolton. Foto: AP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Leder for Spillerforeningen i engelsk fotball, Gordon Taylor, ber El-Hadji Diouf om å søke profesjonell hjelp for sin ekstremt korte lunte.

I helgen havnet han i fokus igjen, da han spyttet på Portsmouths kaptein Arjan de Zeeuw. Diouf har allerede fått en bot på to ukelønner, i tillegg til at han kan vente seg en tiltale fra Det engelske fotballforbundet.

Det er andre gang Diouf blir straffet for spytting. Som Liverpool-spiller var det en skotsk fan som fikk unngjelde da laget møtte Celtic i Uefa-cupen i mars 2003.

Taylor frykter at Dioufs temperament kan koke over igjen.

- Det er definitivt uakseptabelt. Det er rart at han ikke har lært leksa si, sier Taylor til BBC Radio 5 Live. Han oppfordrer Diouf nå til å søke om profesjonell hjelp.

Diouf er i Bolton denne sesongen på lån fra Liverpool. Etter helgens spytting har han bedt om unnskyldning, både til manager Sam Allardyce, de Zeeuw og sine lagkamerater.

- Jeg er flau, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere