*Nettavisen* Sport.

- Skadesjokk for Chelsea

Foto: (PA/Scanpix)

Kan miste John Terry i flere måneder.

16.11.10 08:24

Det skriver Martin Samuel i Daily Mail tirsdag.

Chelsea-kapteinen sliter med et kronisk nerveproblem i leggen, og måtte stå over helgas sjokkerende 0-3-tap hjemme for Sunderland.

Men det er kanskje ikke den eneste kampen han går glipp av fremover.

Chelsea har foreløpig ikke lyktes i å løse nerveproblemet, og dermed står Terry foran en meget usikker fremtid.

Det innrømmer han selv overfor tabloiden.

- Det hele startet på tampen av forrige sesong, men jeg var ikke i en posisjon hvor jeg kunne stå over kamper da. Jeg hadde tre uker fri etter VM og håpet å kunne returnere uten problemet, men etterpå har det bare blitt verre. Jeg har klart å leve med det frem til de siste par ukene, men det ble verre da vi møtte Fulham. Nå har det gått så langt at jeg ikke kan spille med det. Tidligere kunne jeg fullføre kamper på grunn av adrenalinet, men nå har jeg ikke lenger noe valg, sier Terry.

- Jeg sliter med store smerter etter kampene. Jeg får ikke sove. Jeg er vant til å spille med smerter på et nivå på sju av ti. Nå er det ti av ti. Jeg må hvile noen uker, besøke et par spesialister og forhåpentligvis få orden på problemet på den måten, fortsetter han.

Terry forsøkte seg med smertestillende før Sunderland-kampen, men det hjalp ikke.

- De sa at det fungerte i 75 prosent av tilfellene de brukte det i. Dessverre var jeg blant de siste 25 prosentene. Derfor er jeg nå villig til å gjøre alt for å bli frisk. Jeg spilte ikke mot Sunderland. Jeg vet at jeg ikke kommer til å spille mot Birmingham, men aner ingenting om hva som skjer etterpå. Dette kan ta noen uker. Eller måneder, sier Chelsea-stjernen.

PS. Terry er ikke Chelseas eneste problem. Frank Lampard har slitt med skade siden august, Michael Essien har også slitt og Didier Drogba spiller til tross for at han er rammet av malaria.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.