RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix Denmark (Reuters)

- Skal handle mer i sommer

Sist oppdatert:
Kjøpet av Jordan Henderson er bare starten på moroa, lover Liverpool-direktøren.

Denne uken ble det klart at Liverpool henter det 20 år gamle stortalentet Jordan Henderson fra Sunderland for 20 millioner pund - 176 millioner kroner etter nåværende kurs.

Men selv om det er mye penger for en klubb som har slitt med stor gjeld de siste årene, lover Liverpool-direktør Damien Comolli at dette bare er starten.

I sommer skal Liverpool nemlig handle.

Høyt på ønskelisten
- Vi ønsket en tidlig signering. Jo tidligere jo bedre, fordi vi da kan justere strategien vår eller bestemme oss for ikke å hente noen flere - noe som ikke er aktuelt nå, fastslår direktøren overfor The Mirror.

- Jordan var en av de vi ønsket oss mest. Når man får hentet inn den første man ønsker seg, er det alltid et godt tegn. Da kan det fort hende at andre kommer etter, mener Damien Comolli.

Merseysiderne var også interessert i spillere som Phil Jones fra Blackburn og Ashley Young fra Aston Villa, men førstnevnte skrev denne uken under for Manchester United. Også Ashley Young ser ut til å havne hos de røde djevlene.

Det skremmer imidlertid ikke Liverpool fra å stille inn kikkertsiktet mot overgangsvinduet.

- Helst en hjemlig spiller
Klubben har fulgt Ipswichs U21-landslagsspiss Connor Wickham lenge, og kommer ifølge den engelske avisen til å legge inn et nytt bud på spilleren neste uke - etter at et forrige bud på 7 millioner pund ble avslått.

Også Blackpools Charlie Adam og Aston Villas Stewart Downing står høyt oppe på Liverpools liste.

- Vi går for en spiller som oppfyller alle kravene vi er ute etter. Det er hva vi trenger nå i dette vinduet, og det har vi fått med Henderson, sier Comolli, som avslører at klubben aller helst går for hjemlige spillere.

- Om en spiller er engelsk eller britisk, eller har spilt i Premier League, kommer han før noen fra utlandet. Men det kan være alle nasjonaliteter så lenge spilleren er god nok, forklarer klubbdirektøren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere