RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Skal hjem og ta bilde av tabellen

Sist oppdatert:
Kjetil Rekdal hyller Morten Berre, og skal selv hjem for å ta bilde av tabellen. Vålerenga er nemlig ny serieleder.

Morten Berre begynte torsdagens kamp på benken, men kom inn etter pause. Han brukte bare tre minutter på å presentere seg. Han kom først på et godt innlegg fra David Brocken, og lirket ballen inn bak Aalesunds keeper på volley. Målet var en goalgetter verdig.

Men hvorfor startet han på benken?

- Du så etterpå at han var seig i beina, så det var viktig at han fikk bare en omgang i dag. Han er målfarlig om dagen. Han er det, sa VIF-trener Kjetil Rekdal til Canal Plus etter kampen.

Nå er Vålerenga på toppen av tabellen, en uvant situasjon for Oslo-klubben.

- Vi har aldri vært der før, så vi har brutt nok en barriere. Vi kom oss aldri på topp i fjor. Jeg skal hjem og ta bilde av tabellen etterpå, så skal vi begynne å konsentrere oss om Glimt etterpå, sa Rekdal videre.

Han var storfornøyd med målene Vålerenga scoret i 2. omgang.

- Det var høy klasse på begge to, sa han.

Ivar Morten Normark var ikke spesielt fornøyd med laget sitt torsdag kveld, selv om han så spor av forbedringer her og der.

- Siste del av 2. omgang fikk vi flyttet laget bedre fram, men vi skapte ingen sjanser. Og det irriterer meg grenseløst, sa han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere