- Skal jeg bruke en guttespiller, da?

Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix

Kjetil Rekdal er forbannet over manglende alternativer til en Tor Hogne Aarøy som ikke scorer.

START – AALESUND 1-0:

KRISTIANSAND (Nettavisen): 2010-sesongen begynte fantastisk for Tor Hogne Aarøy. Kjempen på 2,03 var toppscorer i eliteserien med seks mål på de fem første kampene, men etter dette har den storvokste angriperen slitt med å levere foran mål.

På de neste 15 kampene, inklusiv tre cupkamper, har han kun scoret én gang. Kjetil Rekdal er klar over statistikken, og er m8sfornøyd med mangel på alternativer.

- Gjør så godt han kan
- Vil du at jeg skal sette inn en guttespiller, da, som ikke har spilt et eneste minutt i eliteserien, er det det jeg bør gjøre?

Slik svarer Rekdal på spørsmål fra Nettavisen om hans tillit til Aarøy begynner å bli slitt.

Aalesund-treneren gir litt av skylden til laget for Aarøys måltørke.

- Aarøy gjør så godt han kan han, men vi klarer ikke som lag å spille ham god. Hvis det forventes at jeg skal sette inn en 16- eller 17-åring som ikke har spilt et minutt i eliteserien før, og tror han skal score mål for Aalesund, da er man på villspor, tordner Kjetil Rekdal.

- Ikke bekymret
Tor Hogne Aarøy tar selv måltørken med knusende ro.

- Jeg jobber på og prøver å komme til sjanser, og da er jeg sikker på at målene kommer etter hvert. Jeg er ikke bekymret, påstår Aarøy til Nettavisen etter søndagens kamp på Sør Arena.

- Går det på selvtilliten løs?

- Nei, det gjør det ikke. Jeg vet hva jeg skal jobbe med for å begynne å score igjen. Jeg må komme meg foran stopperne, og det gjorde jeg én gang i denne kampen. Da gikk den dessverre over, sier Aarøy, som mener kampen mot Start fort kunne endt annerledes.

- Surt at vi ikke får med oss poeng her, for det bør vi klare mot dette Start-laget, konkluderer en skuffet Aarøy.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.